Наш персонал

Ресторанний комплекс чудово поєднує щирість гуцульського автентичного побуту  та  сучасний сервіс для найвибагливіших гостей. Вправні кухарі здивують Вас самобутніми стравами галицької, української та європейської кухні. Для створення незабутнього смаку кухня поєднує майстерність з локальними продуктами  вищого ґатунку. Все це для того, аби дарувати гостям новий, виключно приємний, гастрономічний досвід невід’ємно пов’язаний з рідними традиціями. Неодмінно спробуйте тут фірмові страви з роштиля та  власної коптильні. Щоб Ви не обрали: ніжну соковиту вирізку у пряних спеціях, форельку з хрусткою скоринкою в духмяних травах, хачапурі з листового тіста із гарячим, тягучим сулугуні, ярий бограч з пікантною свининою та телятиною, будьте певні – насичений та яскравий смак кожної страви неодмінно зробить гастро-настрій особливим.

Шеф кухар

Сергій Гаврилюк

«Кулінарія – це велике мистецтво. Страви не лише повинні бути естетично красивими, але й приносити користь для організму. Не люблю компромісів на кухні, лише якісні продукти та правильне їх приготування є гаслом справжньої ресторанної справи».

Адміністратор

Надія Гавриляк

«Для мене ресторан “Гуцульська гражда” – явище дуже динамічне, рухливе, енергійне. Це як яскравий, живий образ. Дизайн, освітлення, посуд, запальні та уважні працівники – усе це також впливає на смак. Ми доклали усіх зусиль, щоб створити особливе місце, як певний вид творчості. Нам подобається приємно вражати гостей навіть чимось, на перший погляд, простим. Приходьте та перевіряйте результат»!

Арт-директор

Ірена Томаш

«Атмосферу створюють люди, які тут працюють. Прогресивні, яскраві, які свого часу приймали сміливі рішення, робили рішучі кроки, були здатні мислити нестандартно разом з тим будучи безмежно закоханими у традиції та звичаї нашого Краю. Я називаю це “хімія”. Коли очі сяють і бажання створити незабутнє свято для гостей стає ідеєю “фікс”. Бенкети, фуршети, ділові презентації, корпоративні вечірки, ювілеї, уродини. Кожна мить унікальна. Наше завдання підкреслити її блиск”

Офіціант

Ігор

Офіціант

Катерина

Досвідчені та уважні офіціанти, котрі не заплутаються при прийомі замовлення, зададуть уточнюючі питання з приводу напоїв і страв, запропонують соуси і гарніри, уточнять черговість подачі страв і обов’язково розкажуть про час приготування.