Бенкетне меню

Холодні закуски

Асорті рибне
лосось с.с., масляна х.к., вугор копчений,маслини
210/45 450.00
Карпаччо з лосося
з пармезаном та соусом песто
1/75/10/15/10/4 196.00
Філе оселедця
філе оселедця власного засолу, печена бульба, маринована цибуля
  1/100/100 95.00
Філе оселедця з цибулею
філе оселедця власного засолу з маринованою цибулею
1/100/40/10 90.00
 Домашнє м’ясне асорті
шинка копчена, шпондер копчений (бекон), шинка печена, буженина, ковбаса запечена на вогні, соус, хрін
420/30 385.00
Закуска гуцула
Сало біле солене, сало з паприкою, сало копчене, часник, зелень
1/150/5/3 85.00
 Закуска холостяка
Домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з бородинського хліба
100/50 60.00
 Язик відварний
з соусом “хрін”
1/100/50 155.00
 Ніжний паштет з курячої та яловичої печінки з грінками та ягідним соусом
150/50/45 130.00
 Сирна палітра
лазур, камамбер, королівський, соус песто, грецький горіх, мед
210/15/30 245.00
 Огородина домашня
помідори, огірки, перець болгарський, цибуля зелена/синя, редиска, зеленина
1/380 125.00
Соління з  нашого льоху
огірок квашений, помідори квашені, капуста квашена, крижавки, часник маринований
         1/420  120.00
Маслини та оливки
         1/100    80.00
Слива маринована
          200    70.00
Язик заливний
     1/100/150  175.00
Холодець домашній
        1/450 200.00
Щука фарширована
  За 100 грам   95.00
Короп фарширований
   За 100 грам   80.00
Курка фарширована
   За 100 грам   60.00
Рулетики печінкові
з сиром “фета” та домашнім сиром
За 100 грам 47.00
Рулетики з баклажаном та грецьким горіхом
За 100 грам 75.00

Салати

“Цезар” з слабосоленим лососем
салат айсберг, лосось с.с., італійський пармезан, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний сойс “Цезар” з анчоусами
1/250 175.00
“Цезар” з куркою
салат айсберг, смажене куряче філе, італійський пармезан, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами
1/250 160.00
“Олів’є” з бужениною
1/250 135.00
“Олів’є” з язиком
1/250 120.00
“Карпатський”
телятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез власного приготування
1/210 110.00
“Крик тещі”
язик, яйця перепелині, перець болгарський, сир твердий, печериці мариновані, корнішони, соус фірмовий
1/210 145.00
“Італійська цьонька”
салатний мікс, груша, прошуто, грецький горіх, томати чері, оливкова олія
1/180 130.00
“Авокадо від файної газдині”
авокадо, салатний мікс, томати чері, пармезан, сир сулугуні в кукурудзяній паніровці, оливкова олія, лимонний фреш
1/240 170.00
 “Від грецького пана”
томати, огірок, перець болгарський, печериці, синя цибуля, сир Фета, оливки ,оливкова олія
1/250 120.00
“Шопський”
помідор, огірок, перець болгарський гриль, цибуля зелена, сир бринза, олія оливкова
1/290 115.00
“Полонина”
З капусти та кизилу
1/220 65.00

Гарячі закуски

Філе судака під базиліковим соусом
120/40 145.00
Рулет курячий під соусом “Бешамель”
1/500 286.00
 Кров’янка смажена зі шкварками
1/200/30 75.00
Печінка теляча з яблуками та ягідним соусом
1/200/20 110.00

Перші страви

Розсіл з домашньої курки з локшиною
250 60.00
Борщок Львівський на домашній сметані
250 55.00
Грибна юшка “Карпатська” з локшиною
250 80.00
Хачапурі на мангалі
 180 110.00
Хачапурі по-мегрельски
330 145.00
Шарівка з м’ясним фаршем

50

40.00
Налисник з м’ясним фаршем
100  38.00

Другі страви

Шия запечена під апельсиновим маринадом
     100 97.00
Грудинка свинна запечена
      100 75.00
Куряча грудка під медовим соусом з овочами гриль
200/110 165.00
Ребра запечені в медово-пивному соусі
За 100 грам 90.00
Нога свинна запечена
За 100 грам 90.00
Нога теляча запечена
За 100 грам 86.00
Шашлик з телячої вирізки
За 100 грам 145.00
Каре телятини
За 100 грам 120.00
Шашлик зі свинної вирізки
за 100 гр 98.00
Шашлик зі свинини ошийок
за 100 гр 86.00
Ребра зі свинини гриль
за 100 гр 85.00
Шашлик з курячого філе
за 100 гр 70.00

Гарніри

Картопля з розмарином у мундирі
200 50.00
Картопля відварна з зеленню
200 60.00
Картопля по-селянськи з часничком
200 50.00
Баклажан печений на мангалі
100 85.00
Помідор печений на мангалі
100 40.00
Перець болгарський  печений на мангалі
100 65.00
Печериці печені на мангалі
100 40.00
Картопля запечена з салом на мангалі
250 50.00

Десерти

Морозиво з шоколадом та горіхами
100/10/10 65.00
Домашній сирник з ягідним або шоколадним соусом
150/30 80.00
Бабусині андрути
150/70 70.00
Години роботи нашого рестора Доману  з 12.00 до 23.00 Корчма працює влітку з 12.00 до 23.00 Замовлення страв приймаємо до 20.30.  Замовлення по бару до 21.30 Живий звук (музичний супровід) при бенкеті у вихідні дні:  в ресторані з 18.00 до 21.00  в корчмі з 18.00 до 21.00 Продовження музичного супроводу можливо тільки в ресторані. Попередньо ставиться до відома адміністратор ресторану. Музичний супровід у будні дні можливий тільки при попередній домовленості з адміністратором закладу. Замовник оплачує музичний супровід в розмірі 20-ть гривень з однієї людини (бенкети від 10 осіб).  Додаткові розважальні програми, від замовника, узгоджуються з адміністратором ресторану. Якщо гості мають бажання продовжити роботу закладу , це треба обов’язково узгодити з адміністратором ресторану та сплатити понаднормові години .Оплата понаднормових годин (після 23.00) автоматично буде нараховуватися для кожної компанії, яка залишилася в ресторані . / Дякуємо за розуміння та повагу до колективу/
послуги До 25ти гостей 25-49 гостей Більше 50ти
Жива музмка/робота музикантів 20.00 25.00 30.00
Оформлення фруктового та солодкого фуршету 300.00 550.00 1000.00
Надгодини (погодинна оплата з 23.00) 700.00 1000.00 1500.00
Виклик додаткового офіціанта          500.00
Обслуговування бенкету          +10% до суми замовлення
Амортизація посуду не покриває навмисне чи ненавмисне биття посуду та псування матеріальних цінностей ресторану .В разі псування майна ресторану гостями Замовник компенсує його вартість згідно прейскуранту.  Скасування бенкету з попереднім завдатком і його поверненням можливе не пізніше, як за 14 календарних днів до святкування. Попередньо внесений завдаток Ви можете використати як депозит у нашому ресторані протягом 2-х тижнів. Замовник має право змінити час проведення, кількість запрошених гостей та внести правки в замовлення не пізніше , як за три доби до бенкету. В разі відмови від забави менше ніж за три дні до проведення весілля або бенкету, адміністрація згідно ст.571 ЦК України залишає за собою право утримати суму розходів (витрат) на підготовку бенкету ( закупи товару, продуктів, то що ). ( будьте обережні ! не купляйте продукти та напої на стихійних ринках або в ненадійних реалізаторів! Ресторан не несе відповідальність за якість принесених продуктів та напоїв) Адміністрація ресторану переживає але не несе відповідальності за залишені гостями особисті речі.