Холодні закуски
|
Асорті рибне
лосось с.с., масляна х.к., вугор копчений,маслини |
210/45 |
450.00 |
Карпаччо з лосося
з пармезаном та соусом песто |
1/75/10/15/10/4 |
196.00 |
Філе оселедця
філе оселедця власного засолу, печена бульба, маринована цибуля |
1/100/100 |
95.00 |
Філе оселедця з цибулею
філе оселедця власного засолу з маринованою цибулею |
1/100/40/10 |
90.00 |
Домашнє м’ясне асорті
шинка копчена, шпондер копчений (бекон), шинка печена, буженина, ковбаса запечена на вогні, соус, хрін |
420/30 |
385.00 |
Закуска гуцула
Сало біле солене, сало з паприкою, сало копчене, часник, зелень |
1/150/5/3 |
85.00 |
Закуска холостяка
Домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з бородинського хліба |
100/50 |
60.00 |
Язик відварний
з соусом “хрін” |
1/100/50 |
155.00 |
Ніжний паштет з курячої та яловичої печінки з грінками та ягідним соусом
|
150/50/45 |
130.00 |
|
Сирна палітра
лазур, камамбер, королівський, соус песто, грецький горіх, мед |
210/15/30 |
245.00 |
Огородина домашня
помідори, огірки, перець болгарський, цибуля зелена/синя, редиска, зеленина |
1/380 |
125.00 |
Соління з нашого льоху
огірок квашений, помідори квашені, капуста квашена, крижавки, часник маринований |
1/420 |
120.00 |
Маслини та оливки
|
1/100 |
80.00 |
Слива маринована
|
200 |
70.00 |
Язик заливний
|
1/100/150 |
175.00 |
Холодець домашній
|
1/450 |
200.00 |
Щука фарширована
|
За 100 грам |
95.00 |
Короп фарширований
|
За 100 грам |
80.00 |
Курка фарширована
|
За 100 грам |
60.00 |
Рулетики печінкові
з сиром “фета” та домашнім сиром |
За 100 грам |
47.00 |
Рулетики з баклажаном та грецьким горіхом
|
За 100 грам |
75.00 |
Салати
|
“Цезар” з слабосоленим лососем
салат айсберг, лосось с.с., італійський пармезан, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний сойс “Цезар” з анчоусами |
1/250 |
175.00 |
“Цезар” з куркою
салат айсберг, смажене куряче філе, італійський пармезан, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами |
1/250 |
160.00 |
“Олів’є” з бужениною
|
1/250 |
135.00 |
“Олів’є” з язиком
|
1/250 |
120.00 |
“Карпатський”
телятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез власного приготування |
1/210 |
110.00 |
“Крик тещі”
язик, яйця перепелині, перець болгарський, сир твердий, печериці мариновані, корнішони, соус фірмовий |
1/210 |
145.00 |
|
“Італійська цьонька”
салатний мікс, груша, прошуто, грецький горіх, томати чері, оливкова олія |
1/180 |
130.00 |
“Авокадо від файної газдині”
авокадо, салатний мікс, томати чері, пармезан, сир сулугуні в кукурудзяній паніровці, оливкова олія, лимонний фреш |
1/240 |
170.00 |
“Від грецького пана”
томати, огірок, перець болгарський, печериці, синя цибуля, сир Фета, оливки ,оливкова олія |
1/250 |
120.00 |
“Шопський”
помідор, огірок, перець болгарський гриль, цибуля зелена, сир бринза, олія оливкова |
1/290 |
115.00 |
“Полонина”
З капусти та кизилу |
1/220 |
65.00 |
Гарячі закуски
|
Філе судака під базиліковим соусом
|
120/40 |
145.00 |
Рулет курячий під соусом “Бешамель”
|
1/500 |
286.00 |
Кров’янка смажена зі шкварками
|
1/200/30 |
75.00 |
Печінка теляча з яблуками та ягідним соусом
|
1/200/20 |
110.00 |
Перші страви
|
Розсіл з домашньої курки з локшиною
|
250 |
60.00 |
Борщок Львівський на домашній сметані
|
250 |
55.00 |
Грибна юшка “Карпатська” з локшиною
|
250 |
80.00 |
|
Хачапурі на мангалі
|
180 |
110.00 |
Хачапурі по-мегрельски
|
330 |
145.00 |
Шарівка з м’ясним фаршем
|
50
|
40.00 |
Налисник з м’ясним фаршем
|
100 |
38.00 |
Другі страви
|
Шия запечена під апельсиновим маринадом
|
100 |
97.00 |
Грудинка свинна запечена
|
100 |
75.00 |
Куряча грудка під медовим соусом з овочами гриль
|
200/110 |
165.00 |
Ребра запечені в медово-пивному соусі
|
За 100 грам |
90.00 |
Нога свинна запечена
|
За 100 грам |
90.00 |
Нога теляча запечена
|
За 100 грам |
86.00 |
|
Шашлик з телячої вирізки
|
За 100 грам |
145.00 |
Каре телятини
|
За 100 грам |
120.00 |
Шашлик зі свинної вирізки
|
за 100 гр |
98.00 |
Шашлик зі свинини ошийок
|
за 100 гр |
86.00 |
Ребра зі свинини гриль
|
за 100 гр |
85.00 |
Шашлик з курячого філе
|
за 100 гр |
70.00 |
Гарніри
|
Картопля з розмарином у мундирі
|
200 |
50.00 |
Картопля відварна з зеленню
|
200 |
60.00 |
Картопля по-селянськи з часничком
|
200 |
50.00 |
Баклажан печений на мангалі
|
100 |
85.00 |
Помідор печений на мангалі
|
100 |
40.00 |
Перець болгарський печений на мангалі
|
100 |
65.00 |
Печериці печені на мангалі
|
100 |
40.00 |
Картопля запечена з салом на мангалі
|
250 |
50.00 |
Десерти
|
Морозиво з шоколадом та горіхами
|
100/10/10 |
65.00 |
Домашній сирник з ягідним або шоколадним соусом
|
150/30 |
80.00 |
Бабусині андрути
|
150/70 |
70.00 |
Години роботи нашого рестора Доману з 12.00 до 23.00 Корчма працює влітку з 12.00 до 23.00 Замовлення страв приймаємо до 20.30. Замовлення по бару до 21.30 Живий звук (музичний супровід) при бенкеті у вихідні дні: в ресторані з 18.00 до 21.00 в корчмі з 18.00 до 21.00 Продовження музичного супроводу можливо тільки в ресторані. Попередньо ставиться до відома адміністратор ресторану. Музичний супровід у будні дні можливий тільки при попередній домовленості з адміністратором закладу. Замовник оплачує музичний супровід в розмірі 20-ть гривень з однієї людини (бенкети від 10 осіб). Додаткові розважальні програми, від замовника, узгоджуються з адміністратором ресторану. Якщо гості мають бажання продовжити роботу закладу , це треба обов’язково узгодити з адміністратором ресторану та сплатити понаднормові години .Оплата понаднормових годин (після 23.00) автоматично буде нараховуватися для кожної компанії, яка залишилася в ресторані . / Дякуємо за розуміння та повагу до колективу/
послуги |
До 25ти гостей |
25-49 гостей |
Більше 50ти |
Жива музмка/робота музикантів |
20.00 |
25.00 |
30.00 |
Оформлення фруктового та солодкого фуршету |
300.00 |
550.00 |
1000.00 |
Надгодини (погодинна оплата з 23.00) |
700.00 |
1000.00 |
1500.00 |
Виклик додаткового офіціанта |
500.00 |
Обслуговування бенкету |
+10% до суми замовлення |
Амортизація посуду не покриває навмисне чи ненавмисне биття посуду та псування матеріальних цінностей ресторану .В разі псування майна ресторану гостями Замовник компенсує його вартість згідно прейскуранту. Скасування бенкету з попереднім завдатком і його поверненням можливе не пізніше, як за 14 календарних днів до святкування. Попередньо внесений завдаток Ви можете використати як депозит у нашому ресторані протягом 2-х тижнів. Замовник має право змінити час проведення, кількість запрошених гостей та внести правки в замовлення не пізніше , як за три доби до бенкету. В разі відмови від забави менше ніж за три дні до проведення весілля або бенкету, адміністрація згідно ст.571 ЦК України залишає за собою право утримати суму розходів (витрат) на підготовку бенкету ( закупи товару, продуктів, то що ). ( будьте обережні ! не купляйте продукти та напої на стихійних ринках або в ненадійних реалізаторів! Ресторан не несе відповідальність за якість принесених продуктів та напоїв)
Адміністрація ресторану переживає але не несе відповідальності за залишені гостями особисті речі.