A la cart

Холодні закуски або перекус

М’ясна тайстра
Шинка копчена, шпондер копчений, шинка печена, буженина печена, ковбаса копчена, хрін міцний домашній
400/50 450. 00
Язиката Хвеська
Відварений телячий язик з ніжним крем-соусом із хрону та майонезу
100/50 250. 00
Паштет “Від тещі”
Ніжний паштет з хрумкими грінками та соусом з лісових ягід
150/50/45 180. 00
Гуцула сніданок
Сало солене, сало копчене, сало з паприкою, часник, зелень
 150 150. 00
Закуска холостяка
Ніжне домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з домашнього хліба
100/50 120. 00
Сирна тареля
Лазур, камамбер, королівський, песто, грецький горіх, мед
210/15/30 400. 00
Оселедець з маринованою цибулею
100/40/20 120. 00
Огородина домашня
Свіжі томати, свіжі огірки, перець болгарський, зелена та синя цибуля, зелень
380 180. 00
Соління з нашого льоху
Огірок квашений, помідор квашений, крижавки, часник маринований, капуста квашена
420 160. 00
Хліб домашній пшеничний/житньо-пшеничний
1/100   25. 00

Салати

Карпатський
Телятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез
210 165. 00
“Теляпасе”
Соковита теляча вирізка смажена на ароматній олії, мікс салату, соковитий болгарський перець, томати чері, хрумкі грінки, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею
250 275. 00
Салат “Від грецького пана”
томат, огірок, перець болгарський, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія
250 180. 00
Салат “Полонина”
З капусти та кизилу
220 100. 00
Цезар з куркою
Салат айсберг, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування
250 205. 00
Цезар із слабосоленим лососем
Салат айсберг, лосось с.с., сир “Пармезан”, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця,  класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування
250 295. 00
Авокадо від файної газдині
Салатний мікс, стигле авокадо, томати чері, сир “Пармезан”, сир “Сулугуні” в кукурудзяній паніровці, оливкова олія, лимонний фреш
240 275. 00
Салат гриль “Гуцульська ватра”
Печені на мангалі: томат, баклажан, перець болгарський. Свіжа зелень, дрібка кінзи, базилік, часник, духмяні спеції та запашна домашня олія
250 200. 00
“Італійська цьонька”
Прошуто, соковита солодка груша, грецький горіх, мікс салату, томати чері, оливкова олія
180 175. 00

Основні страви

“Гуцульська бартка”
Каре телятини сувідоване. Подається у власному соку зі смаженими овочами. Дієтична страва
 За 100 г 200. 00
Медальйони зі свинини з томатами чері
Вирізка зі свинини,мачанка з білих грибів,помідори чері
180 г/50 г 310. 00
 Печеня “По-домашньому”
Вирізка свинини, тушкована у домашній сметані з картоплею, білими грибами, червоною квасолею, морквою та цибулею
350 315. 00
 Плітки на бамбетлі
Яловичий язик тушкований у домашній сметані з печерицями та цибулею
200 280. 00
Смажені карасики
Смажені в кукурудзяному борошні
 за 100 г 110. 00
“Пструг для пана-шляхтича”
Річкова форель приготована на пару. Подається з смаженою шпарагівкою та соусом “Тартар”
 220/125/25 370. 00
Лосось “На пару”
Правдивий стейк з лосося приготований на пару. Подається з міксом салату та томатами чері
 За 100 г 310. 00
Правдивий панський банош
З овечою бринзою, шкварками та білими лісовими грибами
250/30/30/35 200. 00
Тертюхи від неня
Деруни з мачанкою із білих грибів та зі сметанкою
200/30/30 175. 00
Український тертюх
Великий дерун з копченою шинкою, томатами і сиром
450 255. 00

Перші страви

Бограч закарпатський
Пікантна м’ясна зупа-гуляш з телятиною, копченим шпондером, червоним вином та овочами
300 185. 00
Розсіл з домашньої курки з м’ясом та локшиною
300 100. 00
Борщ червоний
З пампухом та салом
250/50/50/10 170. 00
Карпатська юшка з білих грибів з локшиною
250 125. 00

Борошняні лакітки

Домашні вареники з м’ясом
Подається зі смаженим домашнім шпондером та цибулею
250/50 245. 00
Домашні вареники з мандибуркою та сметаною
250/40 125. 00
“Грузинський переказ”
Хачапурі по-мегрельськи з домашнього дріжджового тіста із сиром “Сулугуні” та фермерською бринзою
330 220. 00
“Лист від Мольфара”
Хрусткий листовий пиріг з лососем та шпинатом
260 320. 00

Страви з мангалу

Пструг річковий
Форель запечена на вогнищі з духм’яними травами
за 100 грам 150.00
Половинка коропа
за 100 грам 160.00
Стейк з лосося
Маринований у лимонному фреші, ароматній олії та пряних спеціях
за 100 грам 310.00
Філе куряче
Запечене на мангалі з солодкою паприкою
за 100 грам 105.00
Шашлик з свинячої шиї
Маринований у пряних травах та чабері
За 100 грам 140.00
Шашлик з свинячої вирізки
Ніжна соковита вирізка маринована у пряних спеціях та смажена у жировій сітці
за 100 грам 150.00
Плахта ребер
Мариновані в домашній аджиці та духмяних спеціях
за 100 грам 95.00
Шашлик з телячої вирізки
Маринований з тим’яном та розмарином у білому сухому вині
за 100 грам 250.00
Кебаб з трьох видів м’яса
Фарш із трьох видів соковитого відбірного м’яса курятини, свинини та телятини з чабером, коріандром, сванською сіллю та перцем чілі
200 180. 00
Хачапурі на мангалі
Хачапурі з ніжного листового тіста з щедрою порцією гарячого сиру сулугуні
180 180. 00
Язик яловичий на мангалі
за 100 грам 210. 00
Крильця курячі
Соковиті, духмяні та хрумкі курячі крильця мариновані в ароматних спеціях
за 100 грам 65. 00
Хрусткі реберця “по-єдному”
Грудинка зі свинини в авторському маринаді з м’яти та гранатового соку
за 100 грам 130. 00

Гарніри

Мандибурка по-домашньому
Картопля смажена
250 65. 00
Мандибурка “Повітряна”
Картопля “Фрі”
150 95. 00
Мандибурка “по-селянськи”
200 65. 00
Шпарагівка з кунжутом
250 99. 00
Рис з вершковим маслом
200 55. 00

Закуски до пива

Бастурма
50 155. 00
Суджук
50 135. 00
Пивна дошка
Цибулеві кільця, бастурма, суджук, гуцульські хрумтики, картопля фрі, чіпси з лаваша, соус часниковий, кетчуп  
50/25/25/50/50/25/50 400. 00

Лягуміни

Домашній сирник з ягідним соусом
150 150. 00
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом
100/10/20 105. 00
Льоди вершкові з домашнім ягідним варенням
100/25 85. 00
Бабусині андрути
100 130. 00