A la cart

олодні закуски або перекус

М’ясна тайстра
Шинка копчена, шпондер копчений, шинка печена, буженина печена, ковбаса копчена, хрін міцний домашній
420/50 400.00
Язиката Хвеська
Відварений телячий язик з ніжним крем-соусом із хрону та майонезу
100/50 175.00
Паштет “Від тещі”
Ніжний паштет з хрумкими грінками та соусом з лісових ягід
150/50/45 150.00
Закуска гуцула
Сало солене, сало копчене, сало з паприкою, часник, зелень
 150 115.00
Закуска холостяка
Ніжне домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з домашнього хліба
100/50 100.00
Сирна тареля
Лазур, камамбер, королівський, песто, грецький горіх, мед
210/15/30 300.00
Оселедець з маринованою цибулею
100/40/20 100.00
Огородина домашня
Свіжі томати, свіжі огірки, перець болгарський, зелена та синя цибуля, зелень
380 150.00
Соління з нашого льоху
Огірок квашений, помідор квашений, крижавки, часник маринований, капуста квашена
420 125.00
Хліб домашній пшеничний/житньо-пшеничний
1/100   20.00

Салати

Карпатський
Телятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез
210 145.00
“Теляпасе”
Соковита теляча вирізка смажена на ароматній олії, мікс салату, соковитий болгарський перець, томати чері, хрумкі грінки, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею
250 225.00
Салат “Від грецького пана”
томат, огірок, перець болгарський, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія
250 150.00
Салат “Полонина”
З капусти та кизилу
220 80.00
Цезар з куркою
Салат айсберг, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування
250 190.00
Цезар з слабосоленим лососем
Салат айсберг, лосось с.с., сир “Пармезан”, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця,  класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування
250 230.00
Авокадо від файної газдині
Салатний мікс, стигле авокадо, томати чері, сир “Пармезан”, сир “Сулугуні” в кукурудзяній паніровці, оливкова олія, лимонний фреш
240 225.00
Салат гриль “Гуцульська ватра”
Печені на мангалі: томат, баклажан, перець болгарський. Свіжа зелень, дрібка кінзи, базелік, часник, духмяні спеції та запашна домашня олія
250 150.00
“Італійська цьонька”
Прошуто, соковита солодка груша, грецький горіх, мікс салату, томати чері, оливкова олія
180 160.00

Основні страви

“Гуцульська бартка”
Каре телятини сувідоване. Подається у власному соку зі смаженими овочами. Дієтична страва
 За 100 г 180.00
“Теля під вишнями”
Теляча вирізка маринована у білому сухому вині та смажена на духмяній олії. Подається під авторським вишневим соусом
За 100 г 174.00
 Печеня “По-домашньому”
Вирізка свинини, тушкована у домашній сметані з картоплею, білими грибами, червоною квасолею, морквою та цибулею
350 215.00
 Плітки на бамбетлі
Яловичий язик тушкований у домашній сметані з печерицями та цибулею
200 215.00
Пташок примилений
Курятина тушкована у власному соку, стиглих товчених томатах, білому сухому вині та чабері
 300 150.00
“Пструг для пана-шляхтича”
Річкова форель приготована на пару. Подається з смаженою шпарагівкою та соусом “Тартар”
 220/125/25 315.00
Лосось “На пару”
Правдивий стейк з лосося приготований на пару. Подається з міксом салату та томатами чері
 За 100 г 260.00
Правдивий панський банош
З овечою бринзою, шкварками та білими лісовими грибами
250/30/30/35 155.00
Тертюхи від неня
Деруни з мачанкою із білих грибів. Подаються зі сметанкою
200/30/30 150.00
Український тертюх
Великий дерун з копченою шинкою, томатами і сиром
450 195.00

Перші страви

Бограч закарпатський
Пікантна м’ясна зупа-гуляш з телятиною, копченим шпондером, червоним вином та овочами
300 155.00
Розсіл з домашньої курки з м’ясом та локшиною
300 85.00
Борщ червоний
З пампухом та салом
250/50/50/10 120.00
Карпатська юшка з білих грибів з локшиною
250 110.00

Борошняні лакітки

Домашні вареники з м’ясом
Подається зі смаженим домашнім шпондером та цибулею
250/50 175.00
Домашні вареники з мандибуркою та сметаною
250/40 105.00
“Грузинський переказ”
Хачапурі по-мегрельськи з домашнього дріжджового тіста із сиром “Сулугуні” та фермерською бринзою
330 175.00
“Лист від Мольфара”
Хрусткий листовий пиріг з лососем та шпинатом
260 235.00

Страви з мангалу

Пструг річковий
Форель запечена на вогнищі з духм’яними травами
за 100 грам 135.00
Половинка коропа
за 100 грам 105.00
Стейк з лосося
Маринований у лимонному фреші, ароматній олії та пряних спеціях
за 100 грам 260.00
Філе куряче
Запечене на мангалі з солодкою паприкою
за 100 грам 80.00
Шашлик з свинячої шиї
Маринований у пряних травах та чабері
За 100 грам 108.00
Шашлик з свинячої вирізки
Ніжна соковита вирізка маринована у пряних спеціях та смажена у жировій сітці
за 100 грам 110.00
Плахта ребер
Мариновані в домашній аджиці та духмяних спеціях
за 100 грам 85.00
Шашлик з телячої вирізки
Маринований з тим’яном та розмарином у білому сухому вині
за 100 грам 210.00
Кебаб з трьох видів м’яса
Фарш із трьох видів соковитого відбірного м’яса курятини, свинини та телятини з чабером, коріандром, сванською сіллю та перцем чілі
200 140.00
Хачапурі на мангалі
Хачапурі з ніжного листового тіста з щедрою порцією гарячого сиру сулугуні
180 135.00
Язик у жировій сітці
за 100 грам 170.00
Крильця курячі
Соковиті, духмяні та хрумкі курячі крильця мариновані в ароматних спеціях
за 100 грам 60.00
Хрусткі реберця “по-єдному”
Грудинка зі свинини в авторському маринаді з м’яти та гранатового соку
за 100 грам 99.00

Гарніри

Мандибурка по-домашньому
Картопля смажена
250 60.00
Мандибурка “Повітряна”
Картопля “Фрі”
150 75.00
Мандибурка “по-селянськи”
200 60.00
Шпарагівка з кунжутом
250 90.00
Рис з вершковим маслом
200 50.00

Закуски до пива

Бастурма
50 125.00
Суджук
50 125.00
Пивна дошка
Цибулеві кільця, бастурма, суджук, прошуто, гуцульські хрумтики, картопля фрі, чіпси з лаваша, соус часниковий, кетчуп  
50/25/25/50/50/25/50 350.00

Лягуміни

Домашній сирник з ягідним соусом
150 125.00
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом
100/10/20 90.00
Льоди вершкові з домашнім ягідним варенням
100/25 80.00
Бабусині андрути
100 115.00