Холодні закуски або перекус
М’ясна тайстраШинка копчена, шпондер копчений, шинка печена, буженина печена, ковбаса копчена, хрін міцний домашній та гірчиця |
400/60 | 460. 00 |
Язиката ХвеськаВідварений телячий язик з ніжним крем-соусом із хрону та майонезу |
100/50 | 255. 00 |
Паштет “Від тещі”Ніжний паштет з хрумкими грінками та соусом з лісових ягід |
150/50/60 | 190. 00 |
Гуцула сніданокСало солене, сало копчене, сало з паприкою, часник, зелень |
150 | 160. 00 |
Вуйкове пригощенняНіжне домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з домашнього хліба |
100/70 | 125. 00 |
Сирна тареляСир Брі,сир витриманий,сир козячий,сир м’який з пряними травами,карпатська бринза з кунжутом,курага,журавлина, мед |
250/40/30 | 420. 00 |
Оселедець в слоїку з маринованою цибулею |
100/70/40 | 130. 00 |
Капрезе з бурякагрильований буряк,мікс салату,сир Філадельфія,сир домашній,насіння гарбуза,ароматна заправка з оливкової олії |
190 | 130. 00 |
Овочі з діжкиОгірок квашений, помідор квашений, крижавки, часник маринований, капуста квашена з опеньками |
420 | 180. 00 |
Хліб домашній з печі |
1/100 | 30. 00 |
Мішанина
КарпатськийТелятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйця, зелень,перепелині яйця ніжний майонез |
210 | 175. 00 |
“Теляпасе”Соковита теляча вирізка смажена на ароматній олії,смажені печериці, мікс салату, соковитий болгарський перець, томати чері, хрумкі грінки, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею |
250 | 290. 00 |
Салат “Приїхали греки”томат, огірок, перець болгарський, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія |
250 | 205. 00 |
Салат “Полонина”Капуста,кизил та грецький горіх, насіння соняшника |
220 | 110. 00 |
Цезар з куркоюСалат айсберг,салат Ромен, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 215. 00 |
Цезар з печеним лососемСалат айсберг,салат Ромен, лосось печений, сир “Пармезан”, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 300. 00 |
Авокадо від файної газдиніСалатний мікс, стигле авокадо, томати чері, сир “Пармезан”, сир “Сулугуні” в паніровці, оливкова олія, лимонний фреш, медово-апельсиновий соус та гарбузове насіння |
240 | 290. 00 |
Грильований салатГрильоване куряче філе, болгарський перець, кабачок, помідор, шпарагівка,синя цибуля та мус з грибів |
340 | 280. 00 |
“Італійська цьонька”Прошуто, соковита солодка груша, грецький горіх, мікс салату, томати чері, бейбі моцарела, оливкова олія, медово-апельсиновий соус |
180 | 210. 00 |
Основні страви
“Качина ніжка з ябком”Качина ніжка сувідована в апельсиовому маринаді з яблуками |
150\75 г | 450. 00 |
Медальйони з-під Дземброні від шефаМедальйони з свинної вирізки,мачанка з білих грибів,грильовані помідори чері |
180 г/50 г | 320. 00 |
ПеченинаВирізка свинини, тушкована у домашній сметані з картоплею, білими грибами, червоною квасолею, морквою та цибулею |
350 | 325. 00 |
Плітки на бамбетліЯловичий язик тушкований у домашній сметані з печерицями,перцем болгарським та цибулею |
230 | 290. 00 |
Смажені карасикиСмажені в кукурудзяному борошні |
за 100 г | 120. 00 |
“Кулеша з грибами та м’ясом”Свинна вмрізка під соусом з глив, подається з кулешом(палянички з каші,картоплі та бринзи) |
300 г | 245. 00 |
Лосось за косівським переписомФіле лосося запечене з арахісом та шпарагівкою.Подається з кукурудзяною кашою та соусом песто |
240 г | 490. 00 |
Правдивий панський банушЗ овечою бринзою, шкварками та білими лісовими грибами |
250/30/30/35 | 215. 00 |
Тертюхи від неняДеруни з мачанкою із білих грибів та зі сметанкою |
200/30/30 | 180. 00 |
Дужий тертюхВеликий дерун з копченою шинкою, томатами і сиром |
450 | 270. 00 |
Перші страви
Бограч закарпатськийПікантна м’ясна зупа-гуляш з телятиною, копченим шпондером, червоним вином та овочами |
300 | 205. 00 |
Розсіл з домашньої курки з м’ясом та локшиною |
300 | 110. 00 |
Борщ червонийЗ пампухом та салом |
250/50/50/10 | 185. 00 |
Карпатська юшка з білих грибів з локшиною |
250 | 135. 00 |
Борошняні лакітки
Домашні вареники з м’ясомПодається зі смаженим домашнім шпондером та цибулею |
250/50 | 250. 00 |
Домашні вареники з мандибуркою та сметаною |
250/50 | 130. 00 |
Смажені вареники з сиромНачинка з картоплі,бринзи та сулугуні зі сметаною |
250/50 | 160. 00 |
“Лист від Мольфара”Хрусткий листовий пиріг з лососем та шпинатом |
260 | 330. 00 |
Страви з мангалу
Пструг річковийФорель запечена на вогнищі з духм’яними травами |
за 100 грам | 170.00 |
Половинка коропа |
за 100 грам | 150.00 |
Стейк з лососяМаринований у лимонному фреші, ароматній олії та пряних спеціях |
за 100 грам | 310.00 |
Філе курячеЗапечене на мангалі з солодкою паприкою |
за 100 грам | 115.00 |
Шашлик з свинячої шиїМаринований у пряних травах та чабері |
За 100 грам | 150.00 |
Шашлик з свинячої вирізкиНіжна соковита вирізка маринована у пряних спеціях |
за 100 грам | 160.00 |
Плахта реберМариновані в домашній аджиці та духмяних спеціях |
за 100 грам | 105.00 |
Шашлик з телячої вирізкиМаринований з тим’яном та розмарином у білому сухому вині |
за 100 грам | 265.00 |
Кебаб з трьох видів м’ясаФарш із трьох видів соковитого відбірного м’яса курятини, свинини та телятини з чабером, коріандром, сванською сіллю та перцем чілі |
200 | 190. 00 |
Хачапурі на мангаліХачапурі з ніжного листового тіста з щедрою порцією гарячого сиру сулугуні |
180 | 190. 00 |
Язик яловичий на мангалі |
за 100 грам | 220. 00 |
Крильця курячіСоковиті, духмяні та хрумкі курячі крильця мариновані в ароматних спеціях |
за 100 грам | 70. 00 |
Хрусткі реберця “по-єдному”Грудинка зі свинини в авторському маринаді з м’яти та гранатового соку |
за 100 грам | 140. 00 |
Гарніри
Мандибурка з гливамиКартопля смажена |
250 | 80. 00 |
Мандибурка “Повітряна”Картопля “Фрі” |
150 | 100. 00 |
Мандибурка “по-селянськи” |
200 | 70. 00 |
Шпарагівка з кунжутом |
250 | 105. 00 |
Риж з вершковим маслом |
200 | 60. 00 |
Закуски до пива
Скумбрія копчена |
за 100г | 110. 00 |
Цибулеві кільця |
150/50 | 160. 00 |
Пивна дошкаЦибулеві кільця, бастурма, суджук, гуцульські хрумтики, картопля фрі, чіпси з лаваша, соус часниковий, кетчуп |
375 | 400. 00 |
Лягуміни |
||
Домашній сирник з ягідним соусом |
150/30 | 160. 00 |
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом |
135 | 115. 00 |
Льоди вершкові з домашнім ягідним варенням |
100/25 | 100. 00 |
Бабусині андрути |
100 | 140. 00 |
Налисники з вишнями |
200 | 125. 00 |