Холодні закуски або перекус
М’ясна тайстраШинка копчена, шпондер копчений, шинка печена, буженина печена, ковбаса копчена, хрін міцний домашній |
420/50 | 420. 00 |
Язиката ХвеськаВідварений телячий язик з ніжним крем-соусом із хрону та майонезу |
100/50 | 200. 00 |
Паштет “Від тещі”Ніжний паштет з хрумкими грінками та соусом з лісових ягід |
150/50/45 | 165. 00 |
Гуцула сніданокСало солене, сало копчене, сало з паприкою, часник, зелень |
150 | 130. 00 |
Закуска холостякаНіжне домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з домашнього хліба |
100/50 | 110. 00 |
Сирна тареляЛазур, камамбер, королівський, песто, грецький горіх, мед |
210/15/30 | 330. 00 |
Оселедець з маринованою цибулею |
100/40/20 | 115. 00 |
Огородина домашняСвіжі томати, свіжі огірки, перець болгарський, зелена та синя цибуля, зелень |
380 | 180. 00 |
Соління з нашого льохуОгірок квашений, помідор квашений, крижавки, часник маринований, капуста квашена |
420 | 135. 00 |
Хліб домашній пшеничний/житньо-пшеничний |
1/100 | 20. 00 |


Салати
КарпатськийТелятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез |
210 | 160. 00 |
“Теляпасе”Соковита теляча вирізка смажена на ароматній олії, мікс салату, соковитий болгарський перець, томати чері, хрумкі грінки, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею |
250 | 250. 00 |
Салат “Від грецького пана”томат, огірок, перець болгарський, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія |
250 | 180. 00 |
Салат “Полонина”З капусти та кизилу |
220 | 95. 00 |
Цезар з куркоюСалат айсберг, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 200. 00 |
Цезар із слабосоленим лососемСалат айсберг, лосось с.с., сир “Пармезан”, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 260. 00 |
Авокадо від файної газдиніСалатний мікс, стигле авокадо, томати чері, сир “Пармезан”, сир “Сулугуні” в кукурудзяній паніровці, оливкова олія, лимонний фреш |
240 | 250. 00 |
Салат гриль “Гуцульська ватра”Печені на мангалі: томат, баклажан, перець болгарський. Свіжа зелень, дрібка кінзи, базелік, часник, духмяні спеції та запашна домашня олія |
250 | 180. 00 |
“Італійська цьонька”Прошуто, соковита солодка груша, грецький горіх, мікс салату, томати чері, оливкова олія |
180 | 170. 00 |


Основні страви
“Гуцульська бартка”Каре телятини сувідоване. Подається у власному соку зі смаженими овочами. Дієтична страва |
За 100 г | 190. 00 |
Медальйони зі свинини з томатами черіВирізка зі свинини,мачанка з білих грибів,помідори чері |
180 г/50 г | 255. 00 |
Печеня “По-домашньому”Вирізка свинини, тушкована у домашній сметані з картоплею, білими грибами, червоною квасолею, морквою та цибулею |
350 | 280. 00 |
Плітки на бамбетліЯловичий язик тушкований у домашній сметані з печерицями та цибулею |
200 | 250. 00 |
Смажені карасикиСмажені в кукурудзяному борошні |
за 100 г | 85. 00 |
“Пструг для пана-шляхтича”Річкова форель приготована на пару. Подається з смаженою шпарагівкою та соусом “Тартар” |
220/125/25 | 345. 00 |
Лосось “На пару”Правдивий стейк з лосося приготований на пару. Подається з міксом салату та томатами чері |
За 100 г | 285. 00 |
Правдивий панський баношЗ овечою бринзою, шкварками та білими лісовими грибами |
250/30/30/35 | 185. 00 |
Тертюхи від неняДеруни з мачанкою із білих грибів та зі сметанкою |
200/30/30 | 170. 00 |
Український тертюхВеликий дерун з копченою шинкою, томатами і сиром |
450 | 225. 00 |


Перші страви
Бограч закарпатськийПікантна м’ясна зупа-гуляш з телятиною, копченим шпондером, червоним вином та овочами |
300 | 170. 00 |
Розсіл з домашньої курки з м’ясом та локшиною |
300 | 100. 00 |
Борщ червонийЗ пампухом та салом |
250/50/50/10 | 145. 00 |
Карпатська юшка з білих грибів з локшиною |
250 | 120. 00 |


Борошняні лакітки
Домашні вареники з м’ясомПодається зі смаженим домашнім шпондером та цибулею |
250/50 | 205. 00 |
Домашні вареники з мандибуркою та сметаною |
250/40 | 125. 00 |
“Грузинський переказ”Хачапурі по-мегрельськи з домашнього дріжджового тіста із сиром “Сулугуні” та фермерською бринзою |
330 | 195. 00 |
“Лист від Мольфара”Хрусткий листовий пиріг з лососем та шпинатом |
260 | 280. 00 |


Страви з мангалу
Пструг річковийФорель запечена на вогнищі з духм’яними травами |
за 100 грам | 150.00 |
Половинка коропа |
за 100 грам | 130.00 |
Стейк з лососяМаринований у лимонному фреші, ароматній олії та пряних спеціях |
за 100 грам | 285.00 |
Філе курячеЗапечене на мангалі з солодкою паприкою |
за 100 грам | 95.00 |
Шашлик з свинячої шиїМаринований у пряних травах та чабері |
За 100 грам | 125.00 |
Шашлик з свинячої вирізкиНіжна соковита вирізка маринована у пряних спеціях та смажена у жировій сітці |
за 100 грам | 130.00 |
Плахта реберМариновані в домашній аджиці та духмяних спеціях |
за 100 грам | 95.00 |
Шашлик з телячої вирізкиМаринований з тим’яном та розмарином у білому сухому вині |
за 100 грам | 240.00 |
Кебаб з трьох видів м’ясаФарш із трьох видів соковитого відбірного м’яса курятини, свинини та телятини з чабером, коріандром, сванською сіллю та перцем чілі |
200 | 155. 00 |
Хачапурі на мангаліХачапурі з ніжного листового тіста з щедрою порцією гарячого сиру сулугуні |
180 | 145. 00 |
Язик яловичий на мангалі |
за 100 грам | 190. 00 |
Крильця курячіСоковиті, духмяні та хрумкі курячі крильця мариновані в ароматних спеціях |
за 100 грам | 65. 00 |
Хрусткі реберця “по-єдному”Грудинка зі свинини в авторському маринаді з м’яти та гранатового соку |
за 100 грам | 110. 00 |


Гарніри
Мандибурка по-домашньомуКартопля смажена |
250 | 65. 00 |
Мандибурка “Повітряна”Картопля “Фрі” |
150 | 85. 00 |
Мандибурка “по-селянськи” |
200 | 65. 00 |
Шпарагівка з кунжутом |
250 | 95. 00 |
Рис з вершковим маслом |
200 | 55. 00 |
Закуски до пива
Бастурма |
50 | 140. 00 |
Суджук |
50 | 135. 00 |
Пивна дошкаЦибулеві кільця, бастурма, суджук, гуцульські хрумтики, картопля фрі, чіпси з лаваша, соус часниковий, кетчуп |
50/25/25/50/50/25/50 | 385. 00 |


Лягуміни |
||
Домашній сирник з ягідним соусом |
150 | 135. 00 |
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом |
100/10/20 | 95. 00 |
Льоди вершкові з домашнім ягідним варенням |
100/25 | 85. 00 |
Бабусині андрути |
100 | 125. 00 |
