Холодні закуски або перекус
М’ясна тареляШинка копчена, шпондер копчений, буженина печена, ковбаса копчена, хрін міцний домашній |
280/50 | 210.00 |
Гострі перчикигрецькі перчики начинені сиром «Фета» |
За 100 грам | 95.00 |
Закуска гуцулаСало солене, сало копчене, сало з паприкою, часник, зелень |
150 | 100.00 |
Закуска холостякаНіжне домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з домашнього хліба |
100/50 | 75.00 |
Сири нашого краюСир «Сулугуні», бринза, королівський, лазур, ягідний соус, грецький горіх |
200/50/15 | 165.00 |
Оселедець власного засолу з маринованою цибулею |
100/40/20 | 95.00 |
Огородина домашняСвіжі томати, свіжі огірки, перець болгарський, зелена та синя цибуля, зелень |
380 | 130.00 |
Соління з нашого льохуОгірок квашений, помідор квашений, крижавки, часник маринований, капуста квашена |
420 | 120.00 |
Хліб домашній пшеничний/житньо-пшеничний |
1/100 |
10.00 |
Салати
КарпатськийТелятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез власного приготування |
210 | 119.00 |
Салат “Від грецького пана”томат, огірок, перець болгарський, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія |
250 | 120.00 |
Салат “Полонина”З капусти та кизилу |
220 | 68.00 |
Цезар з куркоюСалат айсберг, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 165.00 |
Салат гриль “Гуцульська ватра”Печені на мангалі: томат, баклажан, перець болгарський. Свіжа зелень, дрібка кінзи, базелік, часник, духмяні спеції та запашна домашня олія |
250 | 95.00 |
Основні страви
Правдивий панський баношЗ овечою бринзою, шкварками та білими лісовими грибами |
250/30/30/35 | 134.00 |
Домашні вареники з картоплею та сметаною |
250/50 | 80.00 |
Тертюхи від неняДеруни з мачанкою із білих грибів тушкованих у домашніх вершках |
200/50 | 98.00 |
Домашні вареники з м’ясомПодається зі смаженим шпондером та цибулею |
250/80 | 154.00 |
Перші страви
Бограч закарпатськийПікантна м’ясна зупа-гуляш з телятиною, копченим шпондером, червоним вином та овочами |
300 | 124.00 |
Розсіл з домашньої курки з м’ясом та локшиною |
300 | 67.00 |
Карпатська юшка з білих грибів з локшиною |
250 | 83.00 |
Страви з мангалу
Пструг річковийФорель запечена на вогнищі з духм’яними травами |
за 100 грам | 120.00 |
Половинка коропа |
за 100 грам | 90.00 |
Стейк з лососяМаринований у лимонному фреші, ароматній олії та пряних спеціях |
за 100 грам | 175.00 |
Філе курячеЗапечене на мангалі з солодкою паприкою |
за 100 грам | 74.00 |
Шашлик з свинячої шиїМаринований у пряних травах та чабері |
За 100 грам | 89.00 |
Шашлик з свинячої вирізкиНіжна соковита вирізка маринована у пряних спеціях та смажена у жировій сітці |
за 100 грам | 97.00 |
Плахта реберМариновані в домашній аджиці та духмяних спеціях |
за 100 грам | 68.00 |
Каре телятиниСоковита полядвиця на кісточці |
за 100 грам | 120.00 |
Шашлик з телячої вирізкиМаринований з тим’яном та розмарином у білому сухому вині |
за 100 грам | 165.00 |
Печінка теляча у жировій сітціСмажена з духмяною кінзою |
за 150 грам | 143.00 |
Кебаб з трьох видів м’ясаФарш із трьох видів соковитого відбірного м’яса курятини, свинини та телятини з чабером, коріандром, сванською сіллю та перцем Чілі |
200 | 124.00 |
Хачапурі на мангаліХачапурі з ніжного листового тіста з щедрою порцією гарячого сиру сулугуні |
180 | 115.00 |
Язик у жировій сітці |
за 100 грам | 120.00 |
Хрусткі реберця “по-єдному”Грудинка зі свинини у авторському маринаді з м’яти та гранатового соку |
за 100 грам | 85.00 |
Гарніри
Мандибурка з грибамиКартопля смажена з лисиками |
250 | 98.00 |
Мандибурка “Повітряна”Картопля “Фрі” |
150 | 45.00 |
Мандибурка “по-селянськи” |
200 | 55.00 |
Шпарагівка з кунжутом |
250 | 74.00 |
Закуски до пива
Бастурма |
50 | 65.00 |
Суджук |
50 | 65.00 |
Цибулеві кільцяз часниковим соусом |
150/50 | 80.00 |
Миска курячих крилець з аджикою |
350/50 | 150.00 |
Лягуміни |
||
Домашній сирник з ягідним соусом |
150 | 89.00 |
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом |
100/10/20 | 73.00 |
Льоди вершкові з домашнім ягідним варенням |
100/25 | 69.00 |
Бабусині андрути |
150 | 74.00 |
Фірмовий граждівський пляцок з маком та яблукамиПодається з кулькою вершкового морозива |
За 150/50 | 138.00 |