Корчма

Перекус

Асорті на коликах
(помідори чері, огірок, сир твердий, буженина, печериця маринована, перець болгарський, корнішон,маслини,цибуля червона, зелень)
Оселедець до чарки
(грінки з чорного хліба, картопля, корнішон, цибуля червона, оселедець)
Сало «Три порося»
(мелене сало з різними смаками)
Закуска рибна канапкова
(грінки з білого хліба, масло, тунець,маслини,помідори чері)
«Му-Му»
(паштет з телятини в соусі з чорної смородини)
Огородина домашня
(помідор,перець болгарський, огірок, зелена цибуля,зелень)
Соління з перчинкою
(квашені огірки, помідори,крижавка,часник,гострий перчик)
290 50.00
Сирна тарілка
(сири: бринза,пармезан,сулугуні,горіховий,ягідний соус,горішки)

До пива

Вуджені вушка цьонькі
Cирні кульки часниковим соусом
В’ялено вуджена курочка

Салати

«Цезар»
(салат Айсберг,курятина,бекон,помідор Чері,перепелині яйця,пармезан,соус «Цезар»)
«Шопський»
(помідор,огірок,зелена цибуля,бринза,олія)
«Яриновий»
(капуста,помідор,огірок,зелена цибуля,насіння соняшника,олія домашня)
«Ситий фраєр»
(салат Айсберг , буженина,сир твердий,помідор,корнішон,яйце,маслини,зелень,майонез, гірчиця)

УКРАЇНСЬКІ СПЕЦІАЛІТЕТИ

Гуцульський банош з бринзою
(кукурудзянка зварена на домашній сметані)
Перекус вівчарський
(теплий овочевий салат з бринзою)
Пироги з картоплею та шкварками

Зупи

Борщ
(з печеною шиєю,грінками та салом)
Бограч – «Гуляш по-угорськи»
(свинина,яловичина,фасолька та овочі)
Грибна юшка «Карпатська»
(на білих грибах з локшиною)

Основні страви

М’ясна коломийка
(вирізка зі свинини під мачанкою з білих грибів, картопля гриль, яйце пашот)
«Дика курка»
(куряче філе гриль під пікантним ягідно-вершковим соусом,пряний рис)
Кремзлик по–угорськи
(великий дерун з гострим гуляшем,корнішонами і сметаною)
Рулька «Хмільний німець»
(готується в пиві,подається з тушеною капустою)
Тареля на КУМпанію
(шия зі свинини, філе куряче, ковбаски, картопля в мундирі, соус помідоровий)

Гарніри

Мандибурка по-домашньому
(смажена плястерками на пательні з цибулею)
Мандибурка товчена
Мандибурка зі шкіркою запечена з копченим салом
Пряний риж
(рис з ароматним зіллям та вершками)
Вільний гуцул
(картопля фрі з травами)

СТРАВИ З МАНГАЛУ/СТРАВИ З М’ЯСА

Шашлик з вирізки телятини
(з маринованою цибулею та лавашем)
Шашлик з вирізки свинини
(з маринованою цибулею та лавашем)
Шашлик з шиї
(свинина з маринованою цибулею та лавашем)
Шашлик з курячого філе
(з маринованою цибулею та лавашем)
Язик телячий
(з печеною кукурудзою на мангалі)
Гуцул кебаб
Сулугуні в тісті

СТРАВИ З РИБИ

Пструг з карпатськими травами
Половинка коропа
Стейк із лосося
Макрель

СОУСА ДО М’ЯСА ТА РИБИ

Аджика
Сацебелі
Помідоровий
(томати «Пілаті», зелень)
«Від шефа»
цитриново-часниковий
Вершково-гірчичний

Лігуміни

Вишиванка яблучна з ванільним соусом та морозивом
Льоди вершкові з горіхами та шоколадом
Льоди вершкові з домашнім джемом