Бенкетне меню
Тартар з лососем
Лосось с/с., авокадо,огірок св., брускетиз тостового хліба, лимон.
190/25 г.
Асорті рибне
Лосось с/с., масляна х/к, тунець с/с.
210 г.
Оселедець з печеною бульбою
Філе оселедця,печена бульба, маринована цибуля.
100/100 г.
Оселедець з цибулею
З маринованою синьою цибулею та грінками.
100/70/40/10 г.
Щука фарширована
за 100 г.
Короп фарширований
за 100 г.
Рулетики з лососем та крем-сиром
за 100 г.
Сирна тареля
Сир брі, сир витриманий, сир козячий, сир м’який з пряними травами, карпатська бринза з кунжутом, курага, журавлина, мед.
250/40/30 г.
Паштет домашній
Замовлення від 1000 г.
за 100 г.
М`ясна тайстра
Шинка копчена,шпондер копчений,шинка печена,буженина печена,ковбаска запечена на вогні,соус хрін,гірчиця.
300/30 г.
Закуска гуцула
Сало біле солене, сало з паприкою, сало копчене, часник, зелень, зелена цибуля.
150 г.
Вуйкове пригощення
Домашнє сало перетерте з часником, подається з хрумкими грінками з Бородінського хліба.
100/70 г.
Язиката Хвеська
Відварений телячий язик з ніжним крем-соусом із хрону та майонезу.
125 г.
Язик заливний
250 г.
Холодець домашній
450 г.
Курка фарширована
Мінімальне замовлення 2 кг
за 100 г.
Печінкова намазка
Подається з в’яленими томатами,руколою та ягідним соусом.
150/50/60 г.
Огородина домашня
Помідори, огірки, перець болгарський, цибуля зелена/синя, редиска, зеленина.
380 г.
Овочі з діжки
Огірки квашені, помідори квашені, капуста з опеньками, крижавки, часник маринований.
420 г.
Капрезе з буряка
Грильований буряк, мікс салату,крем- сир, насіння гарбуза, ароматна заправка з оливкової олії.
170 г.
Слива маринована
250 г.
Маслини та оливки
за 100 г.
Рулетики печінкові з сиром “фета” та домашнім сиром
за 100 г.
Рулетики з баклажану
за 100 г.
Рулетики з болгарського перцю
за 100 г.
Рулетики з цукіні
за 100 г.



Полонина
З капусти та кизилу з меленим горіхом.
220 г.
“Яриновий”
З капусти, огірка свіжого, томатів, домашньої олії.
235 г.
Шопський
Помідор, огірок свіжий, перець болгарський гриль, цибуля зелена, бринза, оливкова олія.
290 г.
“Приїхали греки”
Томат, огірок, перець болгарський, мікс салату, синя цибуля, сир “Фета”, маслини, оливкова олія.
250 г.
Авокадо від ґаздині
Салатний мікс, стигле авокадо, томати “Чері”, сир “Пармезан”, сир “Сулугуні” в сухарях Панко, оливкова олія і медово-апельсиновий соус, насіння гарбуза.
240 г.
Каприз гуцулки
Моцарела, помідор, мікс салату, томат “Чері” ,соус Песто, оливкова олія, лимон.
265 г.
“Цезар” з креветками
Салат “Айсберг” і “Ромен”, креветки, сир “Пармезан”, томати “Чері”, грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, соус “Цезар” з анчоусами.
250 г.
“Цезар” з лососем
Салат “Айсберг” і “Ромен”, лосось с/с., сир “Пармезан”, томати “Чері”, грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, соус “Цезар” з анчоусами.
250 г.
Салат з тунця
Мікс салату, авокадо, тунець с/с., помідори “Чері”, соус апельсиновий, кунжут.
220 г.
Грильований салат
Грильовані: куряче філе, болгарський перець, кабачок, помідор, шпарагівка, синя цибуля, грибний мус.
290 г.
Чепурна квочка
Мікс салату, свіжі томати, шпондер копчений домашній, куряче філе смажене на грилі, кунжут, медово-гірчичний соус на основі оливкової олії.
210 г.
“Цезар” з куркою
Салат “Айсберг” і “Ромен”, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати “Чері”, грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, соус “Цезар” з анчоусами.
250 г.
Олів’є з бужениною
250 г.
Олів’є з язиком
250 г.
«Карпатський»
Телятина відварнена в ароматних травах, печериці тушковані з цибулею, перепилині яйця, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез.
210 г.
Крик тещі
Телячий язик, яйця перепелині, солодкий болгарський перець, сир “Сулугуні”, печериці мариновані, корнішони, ніжний майонез.
210 г.
«Італійська цьонька»
Мікс салату, томати “Чері”, солодка соковита груша, бейбі моцарела, грецький горіх, прошутто, оливкова олія і медово-апельсиновий соус.
180 г.
«Теляпасе»
Мікс салату, соковита теляча вирізка та печериці смажені на домашній олії з соєвим соусом, болгарський перець, томати “Чері”, хрумкі грінки з пшеничного хліба, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею. Подається “на тепло”.
250 г.
Телячі ніжності
Мікс салату, тепла теляча вирізка, сир “Пармезан”, свіжий огірок, помідори “Чері”, грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами.
220 г.
Оселедець під шубою
250 г.



Мандибурка з фритюру
Картопля “Фрі”
150 г.
Мандибурка відварна з зеленню та маслом
250 г.
Мандибурка “По-селянськи”
Картопля запечена дольками з часником.
250 г.
Мандибурка смажена з цибулею
На пательні.
200 г.
Мандибурка з бринзою
На пательні.
250 г.
Шпарагівка з кунжутом
250 г.
Шпинат у вершках
150 г.



Філе хека смажене
Подається з соусом тартар
180/50 г.
Лосось запечений з арахісом та шпарагівкою
150/30 г.
Листи від Мольфара
Пиріг з листкового тіста з лососем та шпинатом
260 г.
Хачапурі по-мегрельськи
Грузинська страва з домашнього дріжджового тіста із сиром “Сулугуні” та фермерською бринзою
330 г.
Хачапурі на рожні
Хачапурі листового тіста з сиром сулугуні приготовлене на мангалі
180 г.
Сир “Фрі”
З ягідним соусом
280 г.
Камамбер в мигдалевих пластівцях з яблучним чатні
190 г.
Печериці з сиром “Сулугуні”
100 г.
Теляча печінка смажена з яблуками
220 г.
Курячий рулет під соусом “Бешамель”
500 г.
Плітки на бамбетлі
Яловичий язик, тушкований в домашній сметані з печерицями, болгарським перцем та цибулею
250 г.
Рулет з св.вирізки у винному соусі
Огірок квашений, бекон, сулугуні, печериці мариновані
200/50 г.
Рулет курячий в беконі у винному соусі
В’ялені томати та сулугуні
200/50 г.
Млинці з фетою та шпинатом
230 г.
Рулетик з філе річкової форелі
Філе форелі,сир сулугуні,шпинат у вершках,мигдалеві пластівці



Росіл з домашньої курки з локшиною
250 г.
Борщок “Львівський” на домашній сметані
250 г.
Юшка з білих грибів
З локшиною.
250 г.
Шарівка з м’ясним фаршем
140 г.
Налисник з м’ясним фаршем
100 г.



Шия запечена під апельсиновим маринадом
За 100 г.
Ребра свинні запечені в медово-пивному соусі
За 100 г.
Медальйони з-під Дземборні від шефа
З соусом з білих грибів та помідорами “Чері”
280 г.
Телятина під вишнями
За 100 г.
Куряча грудка під медовим соусом з овочами гриль
200/110 г.
Форель з шпарагівкою соусом тартар
220/125/25 г.
Лосось запечений з арахісом та шпарагівкою
Подається з кукурудзяною кашею і соусом песто
220 г.
Індичка у вершках
100 г.



Шашлик зі свинини (вирізка)
За 100 г.
Шашлик зі свинини (шия)
За 100 г.
Ребра свинні гриль
За 100 г.
Плахта ребер
За 100 г.
Шашлик з телятини вирізки
Маринований з тимʼяном та розмарином у білому вині.
За 100 г.
Шашлик з курячого філе
За 100 г.
Язик яловичий
За 100 г.
Крильця тещиного півня
За 100 г.
Кебаб з трьох видів мʼяса
200 г.
Макрель на мангалі
100 г.
Ковбаски домашні
100 г.
Правдивий стейк з лосося
За 100 г.
Баклажан печений
100 г.
Томат печений
100 г.
Перець болгарський печений
100 г.
Печериці печені
100 г.
Кукурудза печена
100 г.
Цукіні печене
100 г.
Мандибурка з салом у мундирі
250 г.



Аджика
Власного приготування.
50 г.
Ткемалі
Помірно гострий кислуватий грузинський соус, що готується з аличі та зелені.
50 г.
Сацебелі
Гострий грузинський соус,що готується з овочів,зелені та горіхів.
50 г.
Наршараб
Традиційний гранатовий кисло-солодкий соус.
50 г.
Хрін
50 г.
Тартар
50 г.
Пармезан
50 г.
Ягідний
50 г.
“З білих грибів”
50 г.
Гірчиця
50 г.
Кетчуп
50 г.
Сирник домашній з ягідним соусом/шоколадом
Традиційний український домашній сирник.
150/30 г.
Завиванець з яблуками, морозивом та шоколадом
180 г.
Бабусині андрути
Вафельні коржі перемащені домашнім згущеним молоком з шоколадом і горіхами.
100 г.
Льоди вершкові з ягідною мармулядою
125 г.
Льоди шоколадні з карамеллю та горіхами
125 г.



© 2025 Гуцульська Гражда.
Усі права застережено.
пн-нд 12:00 – 22:00
Україна, м. Львів
вул. Володимира Великого, 2а
Order form
Please fill
+38 (068) 299 11 11