Бенкетне меню

Холодні закуски або перекус

Асорті рибне

лосось с.с., масляна х.к., тунець с/с

210 725.00
Оселедець з печеною бульбою

філе оселедця, печена бульба, маринована цибуля

100/100 175.00
Оселедець з цибулею

з маринованою цибулею, грінки

100/70/40/10 170.00
 М’ясна тайстра

шинка копчена, шпондер копчений, шинка печена, буженина печена, ковбаса запечена на вогні, соус хрін, гірчиця

400/30 495.00
Закуска гуцула

Сало біле солене, сало з паприкою, сало копчене, часник, зелень, зелена цибуля

150 190.00
 Вуйкове пригощення

Домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з бородинського хліба

100/70 145.00
 Язиката Хвеська

з соусом “хрін”

125 265.00
 Печінкова намазка

Ніжний паштет з курячої та яловичої печінки з грінками, в’яленими томатами та ягідним соусом

150/50/60 265.00
 Сирна тареля

Козячий сир, сир брі, витриманий, сир м’який з пряними травами, бринза з кунжутом, курага, журавлина, мед

250/40/30 455.00
 Огородина домашня

помідори, огірки, перець болгарський, цибуля зелена/синя, редиска, зеленина

380 250.00
Овочі з діжки

огірок квашений, помідори квашені, капуста квашена з опеньками, крижавки, часник маринований

420 225.00
Маслини та оливки
100 150.00
Слива маринована
250 120.00
Язик заливний
250 360.00
Холодець домашній
450 430.00
Щука фарширована
За 100 170.00
Короп фарширований
За 100 175.00
Курка фарширована
За 100 85.00
Рулетики печінкові

з сиром “фета” та домашнім сиром

За 100 100.00
Рулетики з баклажаном та грецьким горіхом
За 100 115.00
Рулетики з лососем та крем-сиром
100 200.00

Салати

“Цезар” з  лососем

салат айсберг, салат Ромен, лосось с/с, сир “Пармезан”, томати чері, грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, соус “Цезар” з анчоусами

250 350.00
“Цезар” з куркою

салат айсберг та ромен, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, грінки з пшеничного хліба, соус “Цезар” з анчоусами

250 235.00
“Олів’є” з бужениною
250 180.00
“Олів’є” з язиком
250 200.00
“Карпатський”

телятина відварна в ароматних травах, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез

210 215.00
“Крик тещі”

телячий язик, яйця перепелині, солодкий болгарський перець, сир “Сулугуні”, печериці мариновані, корнішони, ніжний домашній майонез власного приготування

210 275.00
“Італійська цьонька”

мікс салату, солодка соковита груша, прошуто, грецький горіх, томати чері, бейбі моцарела, оливкова олія та медово-апельсиновий соус

180 255.00
“Авокадо від газдині”

Стигле авокадо, салатний мікс, томати чері, пармезан, сир сулугуні в сухарях Панко, оливкова олія і медово-апельсиновий соус, насіння гарбуза

240 320.00
 “Приїхали греки”

томат, огірок, перець болгарський, мікс салату, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія

250 230.00
“Шопський”

помідор, огірок, перець болгарський гриль, цибуля зелена, сир бринза, оливкова олія

290 230.00
“Полонина”

З капусти та кизилу з меленим горіхом

220 145.00
“Цезар” з креветками

креветки, сир “Пармезан”, салат Айсберг та Ромен, томат “Чері”, грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, соус “Цезар” з анчоусом

250 350.00
“Чепурна квочка”

куряче філе смажене на грилі, шпондер копчений домашній, мікс салату, томат, кунжут, медово-гірчичний соус на основі оливкової олії

210 280.00
“Теляпасе”

мікс салату, соковита теляча вирізка та печериці смажені на духмяній олії з соєвим соусом, солодкий болгарський перець, томати “Чері”, хрумкі грінки з пшеничного хліба, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею. Подається “на тепло”

250 330.00
“Телячі ніжності”

тепла теляча вирізка, сир “Пармезан”, мікс салату, свіжий огірок, помідори чері, грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами

220 330.00

Гарячі закуски

Форель річкова фарширована

з соусом бешамель

1 шт 560.00
Рулет курячий під соусом “Бешамель”
500 540.00
Філе хека смажене з соусом тартар
180/50 240.00
Теляча печінка з яблуками
220 305.00
Форель річкова з шпарагівкою

З соусом тартар

220/125/25 380.00
Хачапурі по-мегрельськи
330 280.00
Сир “Фрі”

в паніровці з ягідним соусом

280/50 345.00
Печериці з сиром “Сулугуні”
За 100 100.00

Перші страви

Розсіл з домашньої курки з локшиною
250 135.00
Борщок Львівський на домашній сметані
250 150.00
Юшка з білих грибів
250 160.00

Смаколики до перших страв

Шарівка з м’ясним фаршем
140 125.00
Налисник з м’ясним фаршем
100 95.00

Другі страви

Шия запечена під апельсиновим маринадом
За 100 210.00
Куряча грудка під медовим соусом з овочами гриль
200/110 270.00
Ребра запечені в медово-пивному соусі
За 100 160.00
Теляча вирізка під вишневим соусом
За 100 435.00
Шашлик зі свинини (вирізка)
За 100 180.00
Шашлик зі свинини (ошийок)
За 100 170.00
Шашлик з телячої вирізки
За 100 375.00
Шашлик з курячого філе
За 100 115.00
Язик яловичий
За 100 265.00
Кебаб з трьох видів мʼяса
За 100 230.00
Правдивий стейк з лосося
За 100 410.00
Макрель на мангалі
За 100 130.00

Гарніри

Картопля в мундирі з розмарином
200 110.00
Картопля відварна з зеленню та маслом
200 125.00
Картопля по-селянськи з часничком
200 120.00
Баклажан печений на мангалі
100 95.00
Томат печений на мангалі
100 90.00
Перець болгарський печений на мангалі
100 210.00
Печериці печені на мангалі
100 90.00
Мандибурка запечена з салом у мундирі
250 115.00
Кукурудза печена на мангалі
100 80.00
Цукіні печене на мангалі
100 85.00
Риж з вершковим маслом
200 80.00

Лягуміни

Сирник домашній з ягідним соусом
150/30 190.00
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом
100/10/10 120.00
Завиванець з яблуками, морозивом та шоколадом
180 170.00
Бабусині андрути
100 160.00