Холодні закуски або перекус
Асорті рибнелосось с.с., масляна х.к., тунець с/с |
210 | 725.00 |
Оселедець з печеною бульбоюфіле оселедця, печена бульба, маринована цибуля |
100/100 | 165.00 |
Оселедець з цибулеюз маринованою цибулею, грінки |
100/70/40/10 | 160.00 |
М’ясна тайстрашинка копчена, шпондер копчений, шинка печена, буженина печена, ковбаса запечена на вогні, соус хрін, гірчиця |
400/30 | 495.00 |
Закуска гуцулаСало біле солене, сало з паприкою, сало копчене, часник, зелень, зелена цибуля |
150 | 170.00 |
Вуйкове пригощенняДомашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з бородинського хліба |
100/70 | 140.00 |
Язиката Хвеськаз соусом “хрін” |
100/50 | 265.00 |
Печінкова намазкаНіжний паштет з курячої та яловичої печінки з грінками, в’яленими томатами та ягідним соусом |
150/50/60 | 235.00 |
Сирна тареляКозячий сир, сир брі, витриманий, сир м’який з пряними травами, бринза з кунжутом, курага, журавлина, мед |
250/40/30 | 430.00 |
Огородина домашняпомідори, огірки, перець болгарський, цибуля зелена/синя, редиска, зеленина |
380 | 250.00 |
Овочі з діжкиогірок квашений, помідори квашені, капуста квашена з опеньками, крижавки, часник маринований |
420 | 200.00 |
Маслини та оливки |
100 | 150.00 |
Слива маринована |
250 | 120.00 |
Язик заливний |
250 | 360.00 |
Холодець домашній |
450 | 400.00 |
Щука фарширована |
За 100 | 160.00 |
Короп фарширований |
За 100 | 150.00 |
Курка фарширована |
За 100 | 85.00 |
Рулетики печінковіз сиром “фета” та домашнім сиром |
За 100 | 100.00 |
Рулетики з баклажаном та грецьким горіхом |
За 100 | 110.00 |
Рулетики з лососем та крем-сиром |
100 | 200.00 |
Асорті з овочевих рулетівперець болгарський, кабачок і баклажан |
320 | 270.00 |
Салати
“Цезар” з печеним лососемсалат айсберг, салат Ромен, лосось печений, сир “Пармезан”, томати чері, грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, соус “Цезар” з анчоусами |
250 | 350.00 |
“Цезар” з куркоюсалат айсберг та ромен, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, грінки з пшеничного хліба, соус “Цезар” з анчоусами |
250 | 235.00 |
“Олів’є” з бужениною |
250 | 180.00 |
“Олів’є” з язиком |
250 | 200.00 |
“Карпатський”телятина відварна в ароматних травах, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез |
210 | 210.00 |
“Крик тещі”телячий язик, яйця перепелині, солодкий болгарський перець, сир “Сулугуні”, печериці мариновані, корнішони, ніжний домашній майонез власного приготування |
210 | 265.00 |
“Італійська цьонька”мікс салату, солодка соковита груша, прошуто, грецький горіх, томати чері, бейбі моцарела, оливкова олія та медово-апельсиновий соус |
180 | 225.00 |
“Авокадо від газдині”Стигле авокадо, салатний мікс, томати чері, пармезан, сир сулугуні в сухарях Панко, оливкова олія і медово-апельсиновий соус, насіння гарбуза |
240 | 320.00 |
“Приїхали греки”томат, огірок, перець болгарський, мікс салату, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія |
250 | 210.00 |
“Шопський”помідор, огірок, перець болгарський гриль, цибуля зелена, сир бринза, оливкова олія |
290 | 200.00 |
“Полонина”З капусти та кизилу з меленим горіхом |
220 | 125.00 |
“Цезар” з креветкамикреветки, сир “Пармезан”, салат Айсберг та Ромен, томат “Чері”, грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, соус “Цезар” з анчоусом |
250 | 350.00 |
“Чепурна квочка”куряче філе смажене на грилі, шпондер копчений домашній, мікс салату, томат, кунжут, медово-гірчичний соус на основі оливкової олії |
210 | 280.00 |
“Теляпасе”мікс салату, соковита теляча вирізка та печериці смажені на духмяній олії з соєвим соусом, солодкий болгарський перець, томати “Чері”, хрумкі грінки з пшеничного хліба, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею. Подається “на тепло” |
250 | 330.00 |
“Телячі ніжності”тепла теляча вирізка, сир “Пармезан”, мікс салату, свіжий огірок, помідори чері, грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами |
220 | 340.00 |
Гарячі закуски
Форель річкова фаршированаз соусом бешамель |
1 шт | 560.00 |
Рулет курячий під соусом “Бешамель” |
500 | 540.00 |
Філе хека смажене з соусом тартар |
180/50 | 240.00 |
Теляча печінка з яблуками |
220 | 305.00 |
Форель річкова з шпарагівкоюЗ соусом тартар |
220/125/25 | 420.00 |
Хачапурі по-мегрельськи |
330 | 260.00 |
Сир “Фрі”в паніровці з ягідним соусом |
280/50 | 335.00 |
Печериці з сиром “Сулугуні” |
За 100 | 100.00 |
Перші страви
Розсіл з домашньої курки з локшиною |
250 | 120.00 |
Борщок Львівський на домашній сметані |
250 | 140.00 |
Юшка з білих грибів |
250 | 150.00 |
Смаколики до перших страв
Шарівка з м’ясним фаршем |
140 | 120.00 |
Налисник з м’ясним фаршем |
100 | 90.00 |
Другі страви
Шия запечена під апельсиновим маринадом |
За 100 | 180.00 |
Шинка теляча запечена з пряними травами |
за 100 | 210.00 |
Куряча грудка під медовим соусом з овочами гриль |
200/110 | 270.00 |
Ребра запечені в медово-пивному соусі |
За 100 | 150.00 |
Теляча вирізка під вишневим соусом |
За 100 | 435.00 |
Шашлик зі свинини (вирізка) |
За 100 | 160.00 |
Шашлик зі свинини (ошийок) |
За 100 | 155.00 |
Шашлик з телячої вирізки |
За 100 | 350.00 |
Шашлик з курячого філе |
За 100 | 115.00 |
Язик яловичий |
За 100 | 245.00 |
Кебаб з трьох видів мʼяса |
За 100 | 210.00 |
Правдивий стейк з лосося |
За 100 | 390.00 |
Макрель на мангалі |
За 100 | 130.00 |
Гарніри
Картопля в мундирі з розмарином |
200 | 100.00 |
Картопля відварна з зеленню та маслом |
200 | 120.00 |
Картопля по-селянськи з часничком |
200 | 90.00 |
Баклажан печений на мангалі |
100 | 95.00 |
Томат печений на мангалі |
100 | 80.00 |
Перець болгарський печений на мангалі |
100 | 110.00 |
Печериці печені на мангалі |
100 | 90.00 |
Мандибурка запечена з салом у мундирі |
250 | 115.00 |
Кукурудза печена на мангалі |
100 | 80.00 |
Цукіні печене на мангалі |
100 | 80.00 |
Риж з вершковим маслом |
200 | 80.00 |
Лягуміни |
||
Сирник домашній з ягідним соусом |
150/30 | 190.00 |
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом |
100/10/10 | 120.00 |
Завиванець з яблуками, морозивом та шоколадом |
180 | 170.00 |
Бабусині андрути |
100 | 160.00 |