Холодні закуски або перекус
М’ясна тайстраШинка копчена, шпондер копчений, шинка печена, буженина печена, ковбаса копчена, хрін міцний домашній та гірчиця |
400/60 | 495.00 |
Язиката ХвеськаВідварений телячий язик з ніжним крем-соусом із хрону та майонезу |
100/50 | 265.00 |
Печінкова намазкаНіжний паштет з хрумкими грінками та соусом з лісових ягід |
150/50/60 | 235.00 |
Закуска гуцулаСало солене, сало копчене, сало з паприкою, часник, зелень |
150 | 170.00 |
Вуйкове пригощенняНіжне домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з домашнього хліба |
100/70 | 140.00 |
Сирна тареляСир Брі, сир витриманий, сир козячий, сир м’який з пряними травами, карпатська бринза з кунжутом, курага, журавлина, мед |
250/40/30 | 430.00 |
Оселедець в слоїку з маринованою цибулею |
100/70/40 | 160.00 |
Капрезе з бурякагрильований буряк, мікс салату, сир Філадельфія, сир домашній, насіння гарбуза, ароматна заправка з оливкової олії |
190 | 160.00 |
Овочі з діжкиогірки квашені, помідори квашені, капуста з опеньками, крижавки, часник маринований. |
420 | 200.00 |
Хліб домашній з печі |
1/100 | 40.00 |
Мішанина
КарпатськийТелятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйця, зелень,перепелині яйця ніжний майонез |
210 | 210.00 |
“Теляпасе”Соковита теляча вирізка смажена на ароматній олії,смажені печериці, мікс салату, соковитий болгарський перець, томати чері, хрумкі грінки, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею |
250 | 330.00 |
Салат “Приїхали греки”томат, огірок, перець болгарський, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія |
250 | 205.00 |
Салат “Яриновий”Капуста, огірок свіжий, стиглі томати, домашня олія. |
210 | 110.00 |
Цезар з куркоюСалат айсберг, салат Ромен, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 235.00 |
Цезар з печеним лососемСалат айсберг, салат Ромен, лосось печений, сир “Пармезан”, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 350.00 |
Авокадо від файної газдиніСалатний мікс, стигле авокадо, томати чері, сир “Пармезан”, сир “Сулугуні” в паніровці, оливкова олія, лимонний фреш, медово-апельсиновий соус та гарбузове насіння |
240 | 305.00 |
Грильований салатГрильоване куряче філе, болгарський перець, кабачок, помідор, шпарагівка, синя цибуля та мус з грибів |
340 | 290.00 |
“Італійська цьонька”Прошуто, соковита солодка груша, грецький горіх, мікс салату, томати чері, бейбі моцарела, оливкова олія, медово-апельсиновий соус |
180 | 225.00 |
Основні страви
Куряча грудка під медовим соусомЗ овочами гриль |
200\110 | 27000 |
Медальйони з-під Дземброні від шефаМедальйони зі свинної вирізки, мачанка з білих грибів, грильовані помідори чері |
180/50 | 33500 |
ПеченинаВирізка свинини, тушкована у домашній сметані з картоплею, білими грибами, червоною квасолею, морквою та цибулею |
350 | 36000 |
Плітки на бамбетліЯловичий язик тушкований у домашній сметані з печерицями, перцем болгарським та цибулею |
250 | 31500 |
“Кулеша під соусом з глив та мʼясом”Свинна вирізка під соусом з глив, подається з кулешою (палянички з каші ,картоплі та бринзи) |
300 | 32500 |
Лосось за косівським переписомФіле лосося запечене з арахісом та шпарагівкою. Подається з кукурудзяною кашою та соусом песто |
240 | 48000 |
БанушЗ овечою бринзою, шкварками та білими лісовими грибами |
250/30/30/35 | 22000 |
Тертюхи від неняДеруни з мачанкою із білих грибів та сметанкою |
200/30/30 | 200.00 |
Дужий тертюхВеликий дерун з копченою шинкою, томатами і сиром |
450 | 280.00 |
Смажені карасикиПодаються з соусом тартар |
100/25 | 160.00 |
Стравопис з гір
“Рокот Крумплі”Картопляна запіканка, запікається з яйцями, вершками та домашньою ковбасою, посипається бринзою та кропом. |
350 | 28000 |
РосівницяУкраїнський капусняк, замість звичного пшона береться кукурудзяна крупа. Подається з печеною картоплею, шпондером та сметаною. |
250/80/50/50 | 23000 |
“Кулеша з грибами та м’ясом”Свинна вирізка під соусом з глив, подається з кулешом (палянички з каші, картоплі та бринзи) |
300 | 32500 |
Кнедлики з фрикадельками у грибній підливіПаровий пухкий хліб з ніжними фрикадельками та грибною підливою. |
200/70 | 35000 |
Перші страви
Бограч закарпатськийПікантна м’ясна зупа-гуляш з телятиною, копченим шпондером, червоним вином та овочами |
300 | 21000 |
Росіл з домашньої курки з м’ясом та локшиною |
300 | 12000 |
Борщ червонийЗ пампухом та салом |
250/50/50/10 | 195.00 |
Карпатська юшка з білих грибів з локшиною |
250 | 15000 |
Борошняні лакітки
Домашні вареники з м’ясомПодається зі смаженим домашнім шпондером та цибулею |
250/50 | 28000 |
Домашні вареники з мандибуркою та сметаною |
250/50 | 16000 |
Смажені вареники з сиромНачинка з картоплі, бринзи та сулугуні зі сметаною |
250/50 | 180.00 |
“Лист від Мольфара”Хрусткий листовий пиріг з лососем та шпинатом |
260 | 365.00 |
Страви з мангалу
Пструг річковийФорель запечена на вогнищі з духм’яними травами |
за 100 | 19000 |
Короп на рожні |
за 100 | 17000 |
Правдивий стейк з лососяМаринований у лимонному фреші, ароматній олії та пряних спеціях |
за 100 | 39000 |
Шашлик з курячого філеЗапечене на мангалі з солодкою паприкою |
за 100 | 11500 |
Шашлик з свинячої шиїМаринований у пряних травах та чабері |
за 100 | 15500 |
Шашлик з свинячої вирізкиНіжна соковита вирізка маринована у пряних спеціях |
за 100 | 16000 |
Плахта реберМариновані в домашній аджиці та духмяних спеціях |
за 100 | 11000 |
Шашлик з телячої вирізкиМаринований з тим’яном та розмарином у білому сухому вині |
за 100 | 35000 |
Кебаб з трьох видів м’ясаФарш із трьох видів соковитого відбірного м’яса курятини, свинини та телятини з чабером, коріандром, сванською сіллю та перцем чілі |
за 100 | 21000 |
Хачапурі на мангаліХачапурі з ніжного листового тіста з щедрою порцією гарячого сиру сулугуні |
180 | 23000 |
Язик яловичий на мангалі |
за 100 | 24500 |
Крильця тещиного півняСоковиті, духмяні та хрумкі курячі крильця мариновані в ароматних спеціях |
за 100 | 70.00 |
Хрусткі реберця “по-єдному”Грудинка зі свинини в авторському маринаді з м’яти та гранатового соку |
за 100 | 145.00 |
Гарніри
Мандибурка смажена з цибулею |
250 | 9000 |
Мандибурка “Повітряна”Картопля “Фрі” |
150 | 12500 |
Мандибурка “по-селянськи” |
200 | 9000 |
Шпарагівка з кунжутом |
250 | 14000 |
Риж з вершковим маслом |
200 | 8000 |
Мандибурка відварна з зеленню |
250 | 12000 |
Закуски до пива
Чіпси з лавашу |
100/50 | 9500 |
Цибулеві кільця |
150/50 | 18500 |
Пивна дошкаЦибулеві кільця, бастурма, суджук, гуцульські хрумтики, картопля фрі, чіпси з лаваша, соус часниковий, кетчуп |
375 | 45000 |
Лягуміни |
||
Домашній сирник з ягідним соусом |
150/30 | 19000 |
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом |
135 | 12000 |
Льоди вершкові з домашнім ягідним варенням |
100/25 | 11000 |
Бабусині андрути |
100 | 16000 |
Налисники з вишнями |
200 | 17000 |
Завиванець з яблуками, морозивом та шоколадом |
180 | 17000 |