Холодні закуски або перекус
Кришениця із-за морівПрошуто, сир пармезан, сир Дорблю, трюфельний крем сир, томат вялений, грінки з пшеничного хліба, горіхи та ягоди сезонні |
220 | 325.00 |
Язиката ХвеськаВідварений телячий язик з ніжним крем-соусом із хрону та майонезу |
125 | 265.00 |
Печінкова намазкаНіжний паштет з хрумкими грінками та соусом з лісових ягід |
150/30/60 | 265.00 |
Закуска гуцулаСало солене, сало копчене, сало з паприкою, часник, зелень |
150 | 190.00 |
Вуйкове пригощенняНіжне домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з домашнього хліба |
100/70 | 145.00 |
Фріча з камамберуКамамбер в мигдалевих пластівцях з яблучним чатні |
190 | 220.00 |
Оселедець з грінками |
100/70/40 | 165.00 |
Капрезе з бурякагрильований буряк, мікс салату, крем сир, насіння гарбуза, ароматна заправка з оливкової олії |
170 | 160.00 |
Огородина домашняпомідори, огірки, перець болгарський, цибуля зелена\синя, редиска, зеленина |
380 | 250.00 |
Хліб домашній з печі |
1/100 | 40.00 |


Мішанина
КарпатськийТелятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйця, зелень,перепелині яйця ніжний майонез |
210 | 215.00 |
“Теляпасе”Соковита теляча вирізка смажена на ароматній олії,смажені печериці, мікс салату, соковитий болгарський перець, томати чері, хрумкі грінки, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею |
250 | 320.00 |
Салат “Приїхали греки”томат, огірок, перець болгарський, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія |
250 | 230.00 |
Салат “Яриновий”Капуста, огірок свіжий, стиглі томати, домашня олія. |
235 | 145.00 |
Цезар з куркоюСалат айсберг, салат Ромен, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 235.00 |
Цезар з лососемСалат айсберг, салат Ромен, лосось с/с, сир “Пармезан”, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 345.00 |
Авокадо від файної газдиніСалатний мікс, стигле авокадо, томати чері, сир “Пармезан”, сир “Сулугуні” в паніровці, оливкова олія, лимонний фреш, медово-апельсиновий соус та гарбузове насіння |
240 | 305.00 |
Грильований салатГрильоване куряче філе, болгарський перець, кабачок, помідор, шпарагівка, синя цибуля та мус з грибів |
290 | 290.00 |
“Італійська цьонька”Прошуто, соковита солодка груша, грецький горіх, мікс салату, томати чері, бейбі моцарела, оливкова олія, медово-апельсиновий соус |
180 | 255.00 |


Основні страви
Куряча стегно з капустою грильЗ овочами гриль |
270 | 29500 |
Медальйони з-під Дземброні від шефаМедальйони зі свинини з битою печеною бульбою |
280 | 29000 |
ПеченяВирізка свинини, тушкована у домашній сметані з картоплею, білими грибами, червоною квасолею, морквою та цибулею |
330 | 36000 |
Плітки на бамбетліЯловичий язик тушкований у домашній сметані з печерицями, перцем болгарським та цибулею |
250 | 31500 |
Лосось за косівським переписомФіле лосося запечене з арахісом та шпарагівкою. Подається з кукурудзяною кашою та соусом песто |
220 | 42000 |
310 | 22000 | |
Тертюхи від неняДеруни з мачанкою із білих грибів та сметанкою |
230 | 200.00 |
Дужий тертюхВеликий дерун з копченою шинкою, томатами і сиром |
400 | 315.00 |
Смажені карасикиПодаються з соусом тартар |
100/25 | 165.00 |




Стравопис з гір
“Рокот Крумплі”Картопляна запіканка, запікається з яйцями, вершками та домашньою ковбасою, посипається бринзою та кропом. |
350 | 28000 |
Засипана капуста |
320 | 21000 |
Гомбовці з куркою та сиромподаємо з томленим шпинатом та шкварками |
230 | 21000 |
БанушЗ овечою бринзою, шкварками та білими лісовими грибами |
310 | 22000 |




Перші страви
Бограч закарпатськийПікантна м’ясна зупа-гуляш з телятиною, копченим шпондером, червоним вином та овочами |
300 | 21000 |
Росіл з домашньої курки з м’ясом та локшиною |
300 | 14000 |
Борщ червонийЗ пампухом та салом |
250/50/50/10 | 210.00 |
Карпатська юшка з білих грибів з локшиною |
250 | 16000 |


Борошняні лакітки
Домашні вареники з м’ясомПодається зі смаженим домашнім шпондером та цибулею |
250/50 | 29000 |
Домашні вареники з мандибуркою та сметаною |
250/50 | 19000 |
Смажені вареники з сиромНачинка з картоплі, бринзи та сулугуні зі сметаною |
250/50 | 210.00 |
“Хачапурі по-мегрельськи”Хрусткий листовий пиріг з лососем та шпинатом |
330 | 280.00 |


Страви з мангалу
Пструг річковийФорель запечена на вогнищі з духм’яними травами |
за 100 | 20000 |
Короп на рожні |
за 100 | 17500 |
Правдивий стейк з лососяМаринований у лимонному фреші, ароматній олії та пряних спеціях |
за 100 | 41000 |
Шашлик з курячого філеЗапечене на мангалі з солодкою паприкою |
за 100 | 12500 |
Шашлик з свинячої шиїМаринований у пряних травах та чабері |
за 100 | 17000 |
Шашлик з свинячої вирізкиНіжна соковита вирізка маринована у пряних спеціях |
за 100 | 18000 |
Плахта реберМариновані в домашній аджиці та духмяних спеціях |
за 100 | 13500 |
Шашлик з телячої вирізкиМаринований з тим’яном та розмарином у білому сухому вині |
за 100 | 37500 |
Кебаб з трьох видів м’ясаФарш із трьох видів соковитого відбірного м’яса курятини, свинини та телятини з чабером, коріандром, сванською сіллю та перцем чілі |
за 100 | 23000 |
Хачапурі на мангаліХачапурі з ніжного листового тіста з щедрою порцією гарячого сиру сулугуні |
180 | 24500 |
Язик яловичий на мангалі |
за 100 | 26500 |
Крильця тещиного півняСоковиті, духмяні та хрумкі курячі крильця мариновані в ароматних спеціях |
за 100 | 80.00 |
Хрусткі реберця “по-єдному”Грудинка зі свинини в авторському маринаді з м’яти та гранатового соку |
за 100 | 155.00 |


Гарніри
Мандибурка смажена з цибулею |
250 | 12500 |
Мандибурка “Повітряна”Картопля “Фрі” |
150 | 13500 |
Мандибурка “по-селянськи” |
200 | 12000 |
Шпарагівка з кунжутом |
250 | 14500 |
Шпинат у вершках |
150 | 12000 |
Мандибурка відварна з зеленню |
250 | 12500 |
Закуски до пива
Чіпси з лавашу |
100/50 | 9500 |
Цибулеві кільця |
150/50 | 19000 |
Пивна дошкаЦибулеві кільця, бастурма, суджук, гуцульські хрумтики, картопля фрі, чіпси з лаваша, соус часниковий, кетчуп |
375 | 45000 |


Лягуміни |
||
Домашній сирник з ягідним соусом |
150/30 | 19000 |
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом |
135 | 12500 |
Льоди вершкові з домашнім ягідним варенням |
100/25 | 11500 |
Бабусині андрути |
100 | 17000 |
Налисники з вишнями |
200 | 17000 |
Завиванець з яблуками, морозивом та шоколадом |
180 | 17000 |
