A la cart

Холодні закуски або перекус

М’ясна тайстра
Шинка копчена, шпондер копчений, шинка печена, буженина печена, ковбаса копчена, хрін міцний домашній
420/50 385.00
Язиката Хвеська
Відварений телячий язик з ніжним крем-соусом із хрону та майонезу
100/50 155.00
Паштет “Від тещі”
Ніжний паштет з хрумкими грінками та соусом з лісових ягід
150/50/45 137.00
Закуска гуцула
Сало солене, сало копчене, сало з паприкою, часник, зелень
 150 100.00
Закуска холостяка
Ніжне домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з домашнього хліба
100/50 75.00
Сирна тареля
Лазур, камамбер, королівський, песто, грецький горіх, мед
210/15/30 250.00
Оселедець власного засолу з маринованою цибулею
100/40/20 95.00
Огородина домашня
Свіжі томати, свіжі огірки, перець болгарський, зелена та синя цибуля, зелень
380 130.00
Соління з нашого льоху
Огірок квашений, помідор квашений, крижавки, часник маринований, капуста квашена
420 120.00
Хліб домашній пшеничний/житньо-пшеничний
1/100   10.00

Салати

Карпатський
Телятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез власного приготування
210 119.00
“Теляпасе”
Соковита теляча вирізка смажена на ароматній олії, мікс салату, соковитий болгарський перець, томати чері, хрумкі грінки, медово-апельсиновий соус з французькою гірчицею
250 187.00
Салат “Від грецького пана”
томат, огірок, перець болгарський, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія
250 120.00
Салат “Полонина”
З капусти та кизилу
220 68.00
Цезар з куркою
Салат айсберг, смажене куряче філе, сир “Пармезан”, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування
250 165.00
Цезар з слабосоленим лососем
Салат айсберг, лосось с.с., сир “Пармезан”, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця,  класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування
250 185.00
Авокадо від файної газдині
Салатний мікс, стигле авокадо, томати чері, сир “Пармезан”, сир “Сулугуні” в кукурудзяній паніровці, оливкова олія, лимонний фреш
240 189.00
Салат гриль “Гуцульська ватра”
Печені на мангалі: томат, баклажан, перець болгарський. Свіжа зелень, дрібка кінзи, базелік, часник, духмяні спеції та запашна домашня олія
250 95.00
“Італійська цьонька”
Прошуто, соковита солодка груша, грецький горіх, мікс салату, томати чері, оливкова олія
180 146.00

Основні страви

“Гуцульська бартка”
Каре телятини сувідоване. Подається у власному соку зі смаженими овочами. Дієтична страва
 За 100 г 130.00
“Теля під вишнями”
Теляча вирізка маринована у білому сухому вині та смажена на духмяній олії. Подається під авторським вишневим соусом
За 100 г 174.00
 Печеня “По-домашньому”
Вирізка свинини, тушкована у домашній сметані з картоплею, білими грибами, червоною квасолею, морквою та цибулею
350 180.00
 Плітки на бамбетлі
Яловичий язик тушкований у домашній сметані з печерицями та цибулею
200 185.00
Пташок примилений
Курятина тушкована у власному соку, стиглих товчених томатах, білому сухому вині та чабері
 300 150.00
“Пструг для пана-шляхтеча”
Річкова форель приготована на пару. Подається з смаженою шпарагівкою та соусом “Тартар”
 220/125/25 275.00
Лосось “На пару”
Правдивий стейк з лосося приготований на пару. Подається з міксом салату та томатами чері
 За 100 г 175.00
Правдивий панський банош
З овечою бринзою, шкварками та білими лісовими грибами
250/30/30/35 134.00
Тертюхи від неня
Деруни з мачанкою із білих грибів
200/50 98.00

Перші страви

Бограч закарпатський
Пікантна м’ясна зупа-гуляш з телятиною, копченим шпондером, червоним вином та овочами
300 124.00
Розсіл з домашньої курки з м’ясом та локшиною
300 67.00
Борщ гуцульський на телячих ребрах
З пампухом та салом
250/50/50/10 97.00
Карпатська юшка з білих грибів з локшиною
250 83.00

Борошняні лакітки

Домашні вареники з м’ясом
Подається зі смаженим домашнім шпондером та цибулею
250/80 154.00
Домашні вареники з мандибуркою та сметаною
250/40 80.00
“Грузинський переказ”
Хачапурі по-мегрельськи з домашнього дріжджового тіста із сиром “Сулугуні” та фермерською бринзою
330 149.00
“Лист від Мольфара”
Хрусткий листовий пиріг з лососем та шпинатом
260 185.00

Страви з мангалу

Пструг річковий
Форель запечена на вогнищі з духм’яними травами
за 100 грам 120.00
Половинка коропа
за 100 грам 90.00
Стейк з лосося
Маринований у лимонному фреші, ароматній олії та пряних спеціях
за 100 грам 175.00
Філе куряче
Запечене на мангалі з солодкою паприкою
за 100 грам 74.00
Шашлик з свинячої шиї
Маринований у пряних травах та чабері
За 100 грам 89.00
Шашлик з свинячої вирізки
Ніжна соковита вирізка маринована у пряних спеціях та смажена у жировій сітці
за 100 грам 97.00
Плахта ребер
Мариновані в домашній аджиці та духмяних спеціях
за 100 грам 68.00
Каре телятини
Соковита полядвиця на кісточці
за 100 грам 120.00
Шашлик з телячої вирізки
Маринований з тим’яном та розмарином у білому сухому вині
за 100 грам 165.00
Печінка теляча у жировій сітці
Смажена з духмяною кінзою
за 150 грам 143.00
Кебаб з трьох видів м’яса
Фарш із трьох видів соковитого відбірного м’яса курятини, свинини та телятини з чабером, коріандром, сванською сіллю та перцем чілі
200 124.00
Хачапурі на мангалі
Хачапурі з ніжного листового тіста з щедрою порцією гарячого сиру сулугуні
180 115.00
Язик у жировій сітці
за 100 грам 120.00
Крильця курячі
Соковиті, духмяні та хрумкі курячі крильця мариновані в ароматних спеціях
за 100 грам 45.00
Хрусткі реберця “по-єдному”
Грудинка зі свинини в авторському маринаді з м’яти та гранатового соку
за 100 грам 85.00

Гарніри

Мандибурка з грибами
Картопля смажена з лисиками
250 98.00
Мандибурка “Повітряна”
Картопля “Фрі”
150 45.00
Мандибурка “по-селянськи”
200 55.00
Шпарагівка з кунжутом
250 74.00
Рис з вершковим маслом
200 40.00

Закуски до пива

Бастурма
50 65.00
Суджук
50 65.00
Пивна дошка
Цибулеві кільця, бастурма, суджук, прошуто, гуцульські хрумтики, картопля фрі, чіпси з лаваша, соус часниковий, кутчуп  
50/50/50/50/50/25/100 275.00

Лягуміни

Домашній сирник з ягідним соусом
150 89.00
Льоди вершкові з горіхами та топленим шоколадом
100/10/20 73.00
Льоди вершкові з домашнім ягідним варенням
100/25 69.00
Бабусині андрути
150 74.00
Фірмовий граждівський пляцок з маком та яблуками
Подається з кулькою вершкового морозива
150/50 138.00