Бенкетне меню

Холодні закуски

Асорті рибне

лосось с.с., масляна х.к., вугор копчений,маслини
210/45 450.00

 

Карпаччо з лосося

з пармезаном та соусом песто
1/75/10/15/10/4 196.00

Філе оселедця

філе оселедця, печена бульба, маринована цибуля
  1/100/100 90.00

Філе оселедця з цибулею

1/100/40/10 72.00

 Домашнє м’ясне асорті

шинка копчена, шпондер копчений (бекон), шинка печена, буженина, ковбаса запечена на вогні, соус, хрін
420/30 345.00

Закуска гуцула 

Сало біле солене, сало з паприкою, сало копчене, часник
1/150/5/3 84.00

 Закуска холостяка

100/50

 Язик відварний 

з соусом “хрін”
1/100/50 155.00

 Паштет з грінками та ягідним соусом

100/50/45 110.00

  Сирне плато

лазур, камамбер, королівський, соус песто, грецький горіх, мед
210/15/30 244.00

Асорті сирне

сулугуні, королівський, камамбер, бринза, виноград, грецький горіх, ягідний соус
210/50/15/30 195.00

 Огородина домашня 

помідори, огірки, перець болгарський, цибуля зелена/синя, редиска, зеленина
1/420 125.00

Соління з  нашого льоху

огірок квашений, помідори квашені, капуста квашена, крижавки, часник маринований
1/420 120.00

Грибний кошик

Гриби мариновані: білі, опеньки, маслюки, цибуля маринована
1/300/50 315.00

Гриби карпатські білі мариновані

1/200/20 260.00

Маслини та оливки

1/100 80.00

Слива маринована

200 70.00

Язик заливний 

1/100150 166.00

Холодець домашній  

1/450 200.00

Щука фарширована   

За 100 грам 91.00

Короп фарширований 

За 100 грам 74.00

Курка фарширована  

За 100 грам 55.00

Рулетики з лососем 

лаваш, вершково-творожна начинка, лосось слабосолений, базилік
За 100 грам 106.00

Рулетики печінкові

з сиром “фета” та домашнім сиром
За 100 грам 45.00

Рулетики з баклажаном та грецьким горіхом

За 100 грам 72.00

Салати

Цезар з слабосоленим лососем

салат Айсберг, лосось с.с., сир Пармезан, томати, крутони, перепелине яйце, соус Цезар
1/250 230.00

Оселедець під жупаном

оселедець,цибуля,картопля,морква,буряк, яблуко, майонез
1/250 95.00

Цезар з куркою 

салат Айсберг, куряче філе, сир Пармезан, помідор чері, перепелине яйце, крутони, соус Цезар
1/250 160.00

Олів’є з язиком 

1/250 102.00

Олів’є з бужениною

1/250 122.00

Італійська цьонька

салатний мікс, груша, прошуто, грецький горіх, томати чері, оливкова олія
1/180 130.00

Від Мольфара

салатний мікс, вирізка з телятини, болгарський перець, огірок, томати чері, цибуля синя, слойка з сезамом, соус оливково-бальзамічний
1/250 175.00

Карпатський

телятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, фірмовий соус
1/210 110.00

Крик тещі

язик, яйця перепелині, перець болгарський, сир твердий, печериці мариновані, корнішони, соус фірмовий
1/210 140.00

Авокадо від файної газдині

авокадо, салатний мікс, томати чері, пармезан, сир сулугуні в кукурудзяній планіровці, оливкова олія, лимонний фреш
1/240 170.00

Грецький

томати, огірок, перець болгарський, печериці, синя цибуля, сир Фета, оливки ,оливкова олія
1/250 95.00

Шопський

помідор, огірок, перець болгарський гриль, цибуля зелена, сир бринза, олія оливкова
1/290 115.00

З капусти та кизилу

1/220 60.00

Домашній з льоху

капуста квашена ,цибуля зелена, гриби опеньки, олія домашня
1/230 65.00

Каприз Гуцулки

томати, моцарела, соус “Песто”, зелень
125100/20/20 145.00

Гарячі закуски

Курячий рулет а-ля кордон блю

під соусом бешамель
1/500 286.00

Пів качки з яблуками та ягідним соусом

600/100/50 380.00

Голубці з м’ясом та грибною підливою 

1/700/300 332.00

 Мачанка від Дідича – жульєн 

1/85 50.00

Кров’янка смажена зі шкварками

1/200/30 70.00

Печінка теляча з яблуками та ягідним соусом 

1/200/20 101.00

Сир сулугуні в хрусткій паніровці

1/300/30 190.00

Закуска від тещі 

печериці фаршировані
130 49.00

Вітрило 

130 55.00

Філе хека смажене з овочами

1/210 95.00

Камамбер у мигдальній паніровці з ягідним соусом

180/30 195.00

Перші страви

Бульйон “Голостстого півня”

бульйон з локшиною
250 47.00

Борщок Львівський 

на домашній сметані
250 50.00

Грибна юшка “Карпатська”

відвар з білих грибів, локшина, білі гриби
250 72.00

Уха королівська

300 95.00

Хачапурі на мангалі 

180 95.00

Хачапурі по мегрельски

330 140.00

Пампушок з часником

50 15.00

Слойка з м’ясним фаршем 

50 35.00

Налисник з м’ясним фаршем 

100 35.00

Другі страви

Куряча грудка

тушкована у сметані з грибами та цибулею
За 100 \100 135.00

Куряча грудка

під медовим соусом з овочами гриль
За 100\105 132.00

Відбивна з курячого філе

1/190 90.00

Відбивна зі свинини

1/150 120.00

Свиняча корейка на грилі

з винним соусом та лисичками
1/240 198.00

Крученик зі свинини

з грибами копченим шпондером  корнішонами та сиром
1/220/30 182.00

Ребра запечені

в медово-пивному соусі
за 100 гр 80.00

Стейк з ошийка на решітці

за 100 гр 80.00

Свиняча шия запечена

в вершково-грибному соусі з беконом
за 100 гр 88.00

Запечена буженина під вогнем

за 100 гр 83.00

Крученики з телятини

фаршировані білими грибами, горіхом та чорносливом
1/240/40 209.00

Медальйони з телятини

у червоному вині з горіхами та медом
1/200/50 305.00

Запечена телятина в рукаві

з винним соусом та лисичками
1/850/150 870.00

Шашлик з телячої вирізки

за 100 гр 145.00

Шашлик з телятини бенкетний

за 100 гр 93.00

Шашлик з телячої печінки з салом

за 100 гр 66.00

Шашлик зі свинини вирізка

за 100 гр 98.00

Шашлик зі свинини ошийок

за 100 гр 80.00

Ребра зі свинини гриль

за 100 гр 78.00

Шашлик з філе індика

за 100 гр 81.00

Шашлик з курячого філе

за 100 гр 60.00

Ковбаски домашні

за 100 гр 60.00

Ковбаски з індика

за 100 гр 56.00

Товаристська дошка

(рулька в пиві, домашні ковбаски, курячий шашлик, шашлик з шиї, люля кебаб, капуста тушена, картопля варена, соус: хрін, аджика, гірчиця)
1800/1400 950.00

Гарніри

Мандибурка  товчена (п’юре)
200 45.00
Мандибурка печена з розмарином
250 45.00
Мандибурка відварна з зеленню
200 50.00
Мандибурка по селянськи з часничком
200 45.00
Мандибурка по домашньому з цибулею
250 45.00
Мандибурка фрі
150 45.00
Мандибурка в мундирі з зеленим маслом на мангалі
250 45.00
Мандибурка в мундирі з копченим салом на мангалі
250 45.00
Капуста тушкована
250 45.00
Рис з овочами
(перець болгарський, морква, квасоля стручкова)
200 45.00
Овочі гриль
баклажан, кабачок, перець, помідор, печериці, соєвий соус, розмарин
за 100гр 40.00
Шпинатно картопляне пюре
230 60.00

Десерти

Сирник з ягідним соусом
150\30 50.00
Завиванець яблучний з карамельною поливкою та ванільним морозивом
100\30 45.00
Льоди вершкові з горіхами та шоколадом
100/10/10 50.00
Льоди вершкові з домашнім джемом 100/25 45.00
Години роботи нашого ресторану  з 12.00 до 24.00 Корчма працює з 12.00 до 23.00 Замовлення страв приймаємо до 21.30.  Замовлення по бару до23.30 Живий звук (музичний супровід) при бенкеті:  в ресторані з 19.00 до 22.40  в корчмі з 18.30 до 21.30 Продовження музичного супроводу можливо тільки в ресторані. Попередньо ставиться до відома адміністратор ресторану. Музичний супровід в будні дні можливий при попередній домовленості з адміністратором. При замовленні бенкету > 20 гостей музику оплачує заклад. При бенкеті < 20 гостей замовник оплачує суму в 300 грн. за вихід музикантів ( при відсутності в залі інших бенкетів). Додаткові розважальні програми, від замовника, узгоджуються з адміністратором ресторану Якщо гості мають бажання продовжити роботу закладу , це треба обов’язково узгодити з адміністратором ресторану та сплатити понаднормові години .Оплата понаднормових годин (після 24.00) автоматично буде нараховуватися для кожної компанії, яка залишилася в ресторані . / Дякуємо за розуміння та повагу до колективу/
послуги До 25ти гостей 25-49 гостей Більше 50ти
Амортизація посуду (зі спиртним замовника) 300.00 550.00 1000.00
Оформлення фруктового та солодкого фуршету 300.00 550.00 1000.00
Оформлення страв з продуктів замовника          35.00
Оренда чайника та посуду до чаю та кави 400.00 700.00 1300.00
Надгодини (погодинна оплата з 24.00) 700.00 1000.00 1500.00
Виклик додаткового офіціанта          500.00
Обслуговування бенкету на корчмі (осінь-весна)         +10% до суми замовлення
Амортизація посуду не покриває навмисне чи ненавмисне биття посуду та псування матеріальних цінностей ресторану .В разі псування майна ресторану гостями Замовник компенсує його вартість згідно прейскуранту.        Скасування бенкету з попереднім завдатком і його поверненням можливе не пізніше, як за 14 календарних днів до святкування. Попередньо внесений завдаток Ви можете використати як депозит у нашому ресторані протягом 2-х тижнів. Замовник має право змінити час проведення, кількість запрошених гостей та внести правки в замовлення не пізніше , як за три доби до бенкету. В разі відмови від забави менше ніж за три дні до проведення весілля або бенкету, адміністрація згідно ст.571 ЦК України залишає за собою право утримати суму розходів (витрат) на підготовку бенкету( закупи товару, продуктів, то що ). ( будьте обережні ! не купляйте продукти та напої на стихійних ринках або в ненадійних реалізаторів! Ресторан не несе відповідальність за якість принесених продуктів та напоїв) Адміністрація ресторану переживає але не несе відповідальності за залишені гостями особисті речі.