Бенкетне меню

Холодні закуски

Асорті морепродуктів

лосось с.с., масляна х.к., скумбрія п.п., морський к-ль, оселедцеве масло , лимон , зеленина, грінки
1/300/30/10/4шт 370.00

Асорті скумбрії з мідіями

скумбрія с.с., скумбрія х.к., мідії в олії, маринована цибуля
100/100/ 55/40 167.00

Карпаччо з лосося

з пармезаном та соусом песто
1/75/10/15/10/4 147.00

А ля оселедець

скумбрія с.с., оселедцеве масло ,маринована цибуля ,тости, лимон
1/100/50 /30/4 86.00

Філе оселедця «+»

філе оселедця ,  печена бульба , соус «м’який хрін», маринована цибуля
1/100/100 /30/4 78.00

Філе оселедця з цибулею

1/100/40 /10 72.00

М’ясне асорті класичне

буженина печена  ,шпондер печений ,ковбаса домашня, паштет ,ковбаса московська  та цвиклі (бурячки з хроном)
1/380/30/5 275.00

М’ясна таця для гурмана

нарізка в’ялених м’ясних смаколиків з усього світу
1/150/5 180.00

М’ясне асорті бенкетне

буженина печена , шпондер копчений, салямі еліт , ковбаса домашня, хамон, аджика вогонь
1/410/30/5 317.00

Закуска гуцула і не тільки

Сало біле солене, сало з паприкою, сало копчене, маринована паприка та часник
1/150/15 /5/3   84.00    

Лизень відварний

з соусом хрін
1/100/30/5 136.00

Асорті сирне класичне

мисливський, бринза коров’яча, королівський, горіховий , гуснянський сир  та соус медовий
1/250/40/5 152.00

Асорті сирне бенкетне

Королівський , горіховий ,брі, дор блю, сир песто та ягідний соус
1/250/40/5 190.00

Огородина домашня

Помідори,огірки , перець болгарський, зелена цибуля , зеленина
1/330 84.00

Соління з нашого льоху

Огірок кв., помідори кв., капуста кв., крижавка, часник та зеленина
1/300 71.00

Маринади від газдині

Корнішони мариновані, помідори чері мариновані, кукурудза початки, цибулька, рулети з капусти з гострою морквою, маринована паприка , зеленина
1/300/5 116.00

Грибний кошик

Гриби мариновані: білі, опеньки, лисички та маринована цибуля
1/300/60/15 280.00

Гриби карпатські білі мариновані

1/250/40 250.00

Маслини та оливки

1/150 90.00

Філе лосося заливне

1/100/100 215.00

Філе судака заливне

1/100/100 179.00

Лизень заливний

1/100/150 141.00

Холодець домашній

1/450 155.00

Щука фарширована

за 100гр 78.00

Короп фарширований

за 100гр 55.00

Качка фарширована

за 100гр 55.00

Курка фарширована

за 100гр 55.00

Асорті фуршетних закусок

(салат міні капрезе, рулетики з шпинатним лавашем та лососем с.с., рулетики з баклажаном, рулетики печінкові)
1/370   188.00  

Рулетики з лососем

(млинці зі шпинату, вершково-сирна начинка, лосось с/с, базилік)
за 100гр 98.00

Торт печінковий

за 100гр 160.00

Рулетики печінкові

(з сиром фета, домашнім сиром та базиліковим соусом)

за 100гр 35.00

Рулетики  з баклажаном та грецьким горіхом

за 100гр 60.00

Салати

Цезар з лососем

(салат Айсберг, лосось с.с., сир Пармезан, помідор , крутони, перепелине яйце, соус Цезар)
1/210 160.00

Салат з лососем, авокадо та вершковим сиром

(огірок,яйце та соус провансаль)
1/350 223.00

Оселедець під жупаном

(оселедець,цибуля,картопля,морква,буряк, яблуко,ікра лососева,майонез)
1/250 95.00

Салат з тунцем, листовим салатом та сиром фета

(консервований тунець, помідор, огірок, перепелині яйця, листовий салат, маслини, заправка оливково-лимонна)
1/270 160.00

Цезар з куркою 

(салат Айсберг, курятина, бекон, сир Пармезан, помідор чері, перепелине яйце, соус Цезар)
1/200 120.00

Олів’є з курячим філе

1/250 70.00

Ювілейний

(копчена шинка, солодкий перець, корнішони, помідор , салатна цибуля, соус провансаль та діжонська гірчиця )
1/300 92.00

Італійська цьонька

(салатний мікс, хамон, груша, грецький горіх, помідор чері, оливкова олія)
1/200 120.00

від Мольфара

(салат Айсберг, вирізка з телятини, рукола, болгарський перець, огірок, помідор чері, цибуля синя, слойка з сезамом, соус оливково-бальзамічний)
1/250 150.00

Карпатський

(телятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, майонез)
1/210 80.00

Гуцульська граната

(салатний мікс, індича печінка, бекон, помідор чері, грецький горіх, зерна гранату, медово-гірчичний соус)                                                 
1/250 150.00

Крик тещі

(язик, яйця, перець болгарський перець,сир твердий, печериці мариновані, корнішони, майонез)
1/225 102.00

Авокадо від файної газдині

(авокадо, листя салату, помідор чері, пармезан, сир сулугуні в кукурудзяній планіровці, оливкова олія, лимонний фреш)
1/240 150.00

Селяни а ля Грецький

(помідор, огірок, перець болгарський, печериці, синя цибуля, сир Фета, оливки ,оливкова олія)
1/250 75.00

Шопський

(помідор, огірок, перець солодкий гриль, цибуля зелена, сир бринза, олія оливкова)
1/250 98.00

Яриновий

(помідор, огірок, капуста, цибуля зелена, насіння соняшника, олія домашня)
1/200 55.00

Домашній з льоху

(капуста квашена ,цибуля зелена, гриби опеньки, олія домашня)
1/230 50.00

Каприз Гуцулки

( помідор, сир Гуснянський, соус Песто, зелень)
1/240 120.00

Салат з телятини на тепло

(салатний мікс, тепла телятина, сир Пармезан, огірок, лисички, прованські трави, крутони, білий соус)
1/180 120.00

Теплий салат зі свинини

(полядвиця св.  тушкована з овочами в соєвому соусі , листовий салат, салатна цибуля, кунжут)
1/250 128.00

Теплий гриль салат

( шашлик з шиї, печериці та перець на грилі, помідор та листовий салат, дресінг провансаль лимонно-часниковий)
1/315 139.00

Теплий салат з курячим філе та беконом

(смажене куряче філе з беконом, салатний мікс та помідор, оливково-медово-лимонно-гірчична заправка)
1/280 121.00

Гарячі закуски

Кролик тушкований в сметані

за 100гр 99.00

Курячий рулет а-ля кордон блю

під соусом бешамель
1/500 250.00

Куряче філе запечене

зі шпинатом та вершковим сиром
1/350 160.00

Курочка «капризна Галя»

(запечене куряче філе, сир моцарела, помідор, базилік, базиліковий соус)
1/180 172.00

Торбинка з куркою та грибами

1/150 65.00

Голубці з м’ясом та грибною підливою

1/700/300 270.00

Тирчані голубці з мачанкою

1/200/50 69.00

Мачанка від  Дідича – жульєн

1/85 45.00

Кров’янка смажена зі шкварками

1/200/30 60.00

Печінка куряча

з карамелізованою грушею
1/200/80 80.00

Печінка теляча

з яблуками та ягідним соусом
1/200/20 90.00

Печінка теляча

тушкована в сметані
1/230 85.00

«Панська торба»

сир камамбер запечнений в тісті «Філо» з фундуком та журавлиним соусом
1/120 100.00

Хачапурі  

Сир сулугуні запечений в тісті
1/200 95.00

Сир Сулугуні

в хрусткій паніровці
1/300/30 170.00

Сирні палички  

у фритюрі з соусом маринара
1/60/15 42.00

Закуска від тещі

печериці фаршировані
130 40.00
Цвітна капуста панірована в сухарях 115 40.00

Філе лосося

з соусом бешамель
1/50/30 95.00

Скумбрія запечена з лимоном

за 100 гр 65.00

Короп від пана грицька

стейки коропа в кукурудзяному борошні
за 100 гр 45.00

Філе хека

смажене
1/100 70.00

Філе хека

смажене з овочами
1/100/75 95.00

Філе хека

смажене під сирним соусом з печеними грибами
1/100/40 95.00

Філе хека

смажене під шпинатним соусом
1/100/40 95.00

Перші страви

Юшка королівська рибна

на трьох бульйонах з поліном та вогнем
250 85.00

Борщок Львівський

250 35.00

Крем суп «Лісовий кошик»

гриби білі, печериці, вершки, карпатські трави
250 80.00

Крем суп «Зелена галявина»

шпинат, спаржева квасоля, зелений горошок, вершки
250 65.00

Грибна юшка «Карпатська»

відвар з білих грибів, локшина, білі гриби
250 60.00

Зупа «Голосистого півня»

відвар з півня, відварна морква, м’ясо півня, локшина
300 40.00

Бограч-гуляш по-угорськи

300 120.00

Млинці з капустою та грибами

200 45.00

Пампушок з часником

50 15.00

Слойка з м’ясним фаршем

50 35.00

Налисник з  м’ясним фаршем

100 29.00

Другі страви

Куряча грудка

тушкована у сметані з грибами та цибулею
За 100 \100 120.00

Куряча грудка

під медовим соусом з овочами гриль
За 100\105 115.00

Відбивна з курячого філе

1/190 85.00

Відбивна зі свинини

1/150 115.00

Свиняча корейка на грилі

з винним соусом та лисичками
1/240 198.00

Крученик зі свинини

з грибами копченим шпондером  корнішонами та сиром
1/220/30 175.00

Ребра запечені

в медово-пивному соусі
за 100 гр 75.00

Стейк з ошийка на решітці

за 100 гр 75.00

Свиняча шия запечена

в вершково-грибному соусі з беконом
за 100 гр 80.00

Запечена буженина під вогнем

за 100 гр 80.00

Крученики з телятини

фаршировані білими грибами, горіхом та чорносливом
1/240/40 190.00

Медальйони з телятини

у червоному вині з горіхами та медом
1/200/50 230.00

Запечена телятина в рукаві

з винним соусом та лисичками
1/850/150   750.00  

Шашлик з телячої вирізки

за 100 гр 120.00

Шашлик з телятини бенкетний

за 100 гр 93.00

Шашлик з телячої печінки з салом

за 100 гр 66.00

Шашлик зі свинини вирізка

за 100 гр 85.00

Шашлик зі свинини ошийок

за 100 гр 70.00

Ребра зі свинини гриль

за 100 гр 70.00

Шашлик з філе індика

за 100 гр 68.00

Шашлик з курячого філе

за 100 гр 60.00

Ковбаски домашні

за 100 гр 52.00

Ковбаски з індика

за 100 гр 45.00

Товаристська дошка

(рулька в пиві, домашні ковбаски, курячий шашлик, шашлик з шиї, люля кебаб, капуста тушена, картопля варена, соус: хрін, аджика, гірчиця)
1800/1400 860.00

Гарніри

Мандибурка  товчена (п’юре)
200 38.00
Мандибурка печена з розмарином
250 40.00
Мандибурка відварна з зеленню
200 40.00
Мандибурка по селянськи з часничком
200 40.00
Мандибурка по домашньому з цибулею
250 45.00
Мандибурка фрі
150 45.00
Мандибурка в мундирі з зеленим маслом на мангалі
250 40.00
Мандибурка в мундирі з копченим салом на мангалі
250 45.00
Капуста тушкована
250 45.00
Рис з овочами
(перець болгарський, морква, квасоля стручкова)
200 45.00
Овочі гриль
баклажан, кабачок, перець, помідор, печериці, соєвий соус, розмарин
250 85.00
Шпинатно картопляне пюре
230 50.00

Десерти

Сирник з ягідним соусом
150\30 50.00
Завиванець яблучний з карамельною поливкою та ванільним морозивом
100\30 45.00
Льоди вершкові з горіхами та шоколадом
100/10/10 50.00
Льоди вершкові з домашнім джемом 100/25 45.00
Години роботи нашого ресторану  з 12.00 до 24.00 Корчма працює з 12.00 до 23.00 Замовлення страв приймаємо до 21.30.  Замовлення по бару до23.30 Живий звук (музичний супровід) при бенкеті:  в ресторані з 19.00 до 22.40  в корчмі з 18.30 до 21.30 Продовження музичного супроводу можливо тільки в ресторані. Попередньо ставиться до відома адміністратор ресторану. Музичний супровід в будні дні можливий при попередній домовленості з адміністратором. При замовленні бенкету > 20 гостей музику оплачує заклад. При бенкеті < 20 гостей замовник оплачує суму в 300 грн. за вихід музикантів ( при відсутності в залі інших бенкетів). Додаткові розважальні програми, від замовника, узгоджуються з адміністратором ресторану Якщо гості мають бажання продовжити роботу закладу , це треба обов’язково узгодити з адміністратором ресторану та сплатити понаднормові години .Оплата понаднормових годин (після 24.00) автоматично буде нараховуватися для кожної компанії, яка залишилася в ресторані . / Дякуємо за розуміння та повагу до колективу/
послуги До 25ти гостей 25-49 гостей Більше 50ти
Амортизація посуду (зі спиртним замовника) 300.00 550.00 1000.00
Оформлення фруктового та солодкого фуршету 300.00 550.00 1000.00
Оформлення страв з продуктів замовника          35.00
Оренда чайника та посуду до чаю та кави 400.00 700.00 1300.00
Надгодини (погодинна оплата з 24.00) 700.00 1000.00 1500.00
Виклик додаткового офіціанта          500.00
Обслуговування бенкету на корчмі (осінь-весна)         +10% до суми замовлення
Амортизація посуду не покриває навмисне чи ненавмисне биття посуду та псування матеріальних цінностей ресторану .В разі псування майна ресторану гостями Замовник компенсує його вартість згідно прейскуранту.        Скасування бенкету з попереднім завдатком і його поверненням можливе не пізніше, як за 14 календарних днів до святкування. Попередньо внесений завдаток Ви можете використати як депозит у нашому ресторані протягом 2-х тижнів. Замовник має право змінити час проведення, кількість запрошених гостей та внести правки в замовлення не пізніше , як за три доби до бенкету. В разі відмови від забави менше ніж за три дні до проведення весілля або бенкету, адміністрація згідно ст.571 ЦК України залишає за собою право утримати суму розходів (витрат) на підготовку бенкету( закупи товару, продуктів, то що ). ( будьте обережні ! не купляйте продукти та напої на стихійних ринках або в ненадійних реалізаторів! Ресторан не несе відповідальність за якість принесених продуктів та напоїв) Адміністрація ресторану переживає але не несе відповідальності за залишені гостями особисті речі.