Холодні закуски або перекус
Домашнє м’ясне асортіШинка копчена, шпондер копчений, шинка печена, буженина, ковбаса печена на вогні, соус хрін |
430/50 | 385.00 |
Язиката ХвеськаВідварений телячий язик з ніжним крем-соусом із хрону та майонезу |
100/50 | 155.00 |
Ніжний паштет з курячої та яловичої печінкиПодається з хрумкими грінками та соусом із лісових ягід |
150/50/45 | 130.00 |
Закуска гуцулаСало солене, сало копчене, сало з паприкою, часник, зелень |
150 | 85.00 |
Закуска холостякаНіжне домашнє сало перетерте з часником. Подається з хрумкими грінками з бородинського хліба |
100/50 | 60.00 |
Сирна палітраЛазур, камамбер, королівський, песто, грецький горіх, мед |
210/15/30 | 245.00 |
Гуцульський оселедець власного засолу з маринованою цибулею |
100/40/20 | 90.00 |
Огородина домашняСвіжі томати, свіжі огірки, перець болгарський, зелена та синя цибуля, зелень |
380 | 125.00 |
Соління з нашого льохуОгірок квашений, помідор квашений, крижавки, часник маринований, капуста квашена |
420 | 120.00 |
Маслини з кісточкою |
100 | 80.00 |


Салати
КарпатськийТелятина, печериці тушковані з цибулею, кукурудза, яйце, зелень, ніжний майонез власного приготування |
210 | 110.00 |
Салат з телятини “на тепло”Мікс салату, тепла телятина, Пармезан, огірок, лисички, крутони, класичний соус “Цезар” |
180 | 160.00 |
Салат “Від грецького пана”(томат, огірок, перець болгарський, синя цибуля, сир Фета, маслини, оливкова олія |
250 | 120.00 |
Салат “Полонина”З капусти та кизилу |
220 | 65.00 |
Цезар з куркоюСалат айсберг, смажене куряче філе, італійський Пармезан, томати чері, перепелині яйця, хрумкі грінки з пшеничного хліба, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 160.00 |
Цезар з слабосоленим лососемСалат айсберг, лосось с.с., італійський Пармезан, томати чері, хрумкі грінки з пшеничного хліба, перепелині яйця, класичний соус “Цезар” з анчоусами власного приготування |
250 | 175.00 |
Салат овочевий з кінзою та грецьким горіхомСвіжі томати, огірок, цибуля синя, кінза, грецький горіх, петрушка, запашна домашня олія |
250 | 95.00 |
Теплий гриль-салат з печених овочівПечені на мангалі: томат, баклажан, перець болгарський. Свіжа зелень, дрібка кінзи, базелік, часник, духмяні спеції та запашна домашня олія |
250 | 90.00 |
Салат з курячим філе та бекономСвіжі томати, шпондер копчений домашній, куряче філе смажене на грилі, кунжут, мікс салату, та медово-лимонний соус на основі запашної оливкової олії |
280 | 150.00 |


Гарячі закуски
Язик тушкований у домашній сметаніЯловичий язик відварений у духмяних спеціях, обсмажений з цибулею, печерицями та томлений у домашніх вершках |
200 | 185.00 |
Гуцульський банушЗ овечою бринзою, шкварками та білими лісовими грибами |
250/30/30/35 | 130.00 |
Тертюхи з мачанкою із білих лісових грибів тушкованими у вершках |
200/50 | 95.00 |
Хачапурі по-мегрельськиГрузинська страва з домашнього дріжджевого тіста із сиром сулугуні та фермерською бринзою |
330 | 145.00 |
Домашні вареники з картоплею та сметаною |
250/50 | 70.00 |
Чебуреки з м’ясом |
200/50 | 80.00 |
Паляниця від ГаздиніСитна паляниця з дріжджевого тіста, стиглі томати, печериці з мангалу, сир сулугуні та фермерська бринза |
380 | 120.00 |


Перші страви
Бограч закарпатськийПікантна м’ясна зупа-гуляш зі свининою, телятиною та овочами |
300 | 120.00 |
Розсіл з домашньої курки з м’ясом та локшиною |
300 | 60.00 |
Борщ гуцульський на телячих ребрахЗ пампухом та салом |
250/50/50/10 | 95.00 |
Карпатська юшка з білих грибів з локшиною |
250 | 80.00 |
Капусняк |
300 | 95.00 |


Страви з мангалу
Форель річковаЗапечена на вогнищі з духм’яними травами до рум’яної хрусткої скоринки |
за 100 грам | 120.00 |
Половинка коропа |
за 100 грам | 90.00 |
Стейк з лососяМаринований у лимонному фреші, ароматній олії та пряних спеціях |
за 100 грам | 200.00 |
Філе курячеЗапечене на мангалі з солодкою паприкою, ароматною олією та чорним духм’яним перцем |
за 100 грам | 70.00 |
Курча Табака |
300 | 480.00 |
Вирізка зі свининиНіжна соковита вирізка маринована у пряних спеціях та смажена у жировій сітці |
за 100 грам | 98.00 |
Ребра зі свининиВитримані у авторському маринаді з м’яти, гранатового соку, материнки, солодкої паприки та духм’яних спецій |
за 100 грам | 85.00 |
Каре телятиниСоковита полядвиця на кісточці |
за 100 грам | 120.00 |
Вирізка телячаМаринована з тим’яном та розмарином у білому сухому вині |
за 100 грам | 145.00 |
Свинна шияМаринована у пряних травах та чабері |
за 100 грам | 86.00 |
Кебаб зі свинини та телятиниФарш із трьох видів соковитого відбірного м’яса курятини, свинини та телятини з чабером, коріандром, сванською сіллю та перцем Чілі |
200 | 120.00 |
Хачапурі на мангаліХачапурі з ніжного листового тіста з щедрою порцією гярячого сиру сулугуні |
180 | 110.00 |
Язик у жировій сітці |
за 100 грам | 120.00 |
Крильця курячіСоковиті, духмяні та хрумкі курячі крильця мариновані в ароматних спеціях |
за 100 г | 45.00 |
Ребра BBQМариновані з м’ятою, орегано, паприкою та гранатовим соусом |
за 100 грам | 65.00 |


Гарніри
Картопля смажена з лисичками |
250 | 94.00 |
Картопля “Фрі” |
150 | 45.00 |
Шпарагівка з кунжутом |
250 | 70.00 |
Закуски до пива
Бастурма |
50 | 70.00 |
Суджук |
50 | 70.00 |
Пивна дошкаЦибулеві кільця, бастурма, суджук, прошуто, гуцульські хрумтики, соус часниковий |
50/50/50/50/50/100 | 275.00 |


Десерти |
||
Домашній сирник з ягідним соусом |
150/30 | 80.00 |
Морозиво вершкове з горіхами та шоколадом |
100/10/10 | 65.00 |
Морозиво з домашнім джемом |
100/25 | 60.00 |
Бабусині андрути |
150 | 70.00 |
