A la cart

Холодні закуски або перекус

Огородина домашня
(помідор, перець болгарський, огірок, зелена цибуля та зелень)
300 60.00
Соління з нашого Льоху
(огірок, помідор, крижавка та часник)
250/30 50.00
Сирна тарілка з ягідним соусом
(королівський, горіховий,  гуснянський, лазур, пармезан)
200/30/20 170.00
Вівчарські сири
(бутс з паприкою, бринза, сулугуні, моцарелла, часниковий соус)
250/50 150.00
Оселедець з хроном
(філе оселедця з вареною картоплею, цибулею та соусом хрін)
200/60 70.00
М’ясна Забава аж до рання
(печене м’ясне власного приготування:буженина, ковбаса домашня, шпондер Гуцульський,паштет, бурячки з хроном)
300/30 170.00
Закуска Гуцула
(сало копчене, сало з паприкою, сало біле, малосольні огірки, часник)
150/70 75.00
Заморський лігумін
(лосось с/с, авокадо, цибуля, перець чилі, перець болгарський, яйце пашот, тост, лимонний сік)
220 175.00
Хліб білий/чорний
40 3.00

Салати

«Яриновий»
(помідор, огірок, капуста, цибуля зелена, насіння соняшника, олія домашня )
200 45.00
«Селяни» а-ля Грецький
(помідор, огірок, перець болгарський, кримська цибуля, сир “Фета”, соус)
210 60.00
«Каприз гуцулки»
(листя салату, помідор, сир «Моцарелла», соус Песто)
240 125.00
«Шопський»
(листя салату, помідор,огірок,цибуля зелена, сир бринза, олія оливкова)
230 60.00
«Гуцульська граната»
(салатний мікс, індича печінка, бекон, помідор Чері, грецький горіх, зерна гранату, медово гірчичний соус)
250 150.00
«Салат з авокадом»
(авокадо, мікс салатів, помідор Чері, сир сулугуні в кукурудзяній планіровці, сир Пармезан, оливкова олія, лимонний фреш)
240 150.00
«Цезар з лососем»
(салат Айсберг, лосось слабосолений, сир Пармезан, помідор Чері, перепелине яйце, соус “Цезар”)
210 150.00
«Цезар з куркою»
(листя Айсберг, куряче філе, бекон, сир “Пармезан”,  помідор Чері, перепелине яйце, соус “Цезар”)
200 100.00
«Салат від Мольфара»
(салат Айсберг, вирізка з телятини, рукола, болгарський перець, огірок, помідор Чері, цибуля синя, слойка з сезамом, соус медово-гірчичний)
250 150.00
«Крик тещі»
(язик, яйця, перець болгарський, сир твердий, печериці мариновані, огірок квашений, майонез)
180 80.00
«Карпатський»
(печериці тушковані, телятина відварна, кукурудза, яйце, майонез)
210 60.00
«Салат з телятини на тепло»
(салатний мікс , тепла телятина, сир Пармезан, огірок, лисички марновані, прованські трави, крутони, білий соус)
180 100.00
«Італійська цьонька»
(хамон, салатний мікс, груша, грецький горіх, помідор «Чері», оливкова олія)
200 110.00
   

Українські спеціалітети

Гуцульський банош з бринзою
(кукурудзяна каша зварена на домашній сметані)
250/30 50.00
Галушки “Галицькі” з бринзою, заправлені куреним салом
 
250/50/30   50.00  
Кремзлик начинений
(пляцок з тертої бараболі начинений:шинкою помідором кукурудзою цибулею зеленою і сиром)
400 80.00
Кремзлик з грибовою мачанкою
200/30 45.00
Пироги з картоплею та шкварками
250/30 40.00
Пироги з сиром та шкварками
250/30 45.00

Гарячі закуски

Млинці зі шпинатом
(шпинат тушкований у вершках з сиром “Фета”)
120/30 100.00
Панська торба
(сир камамбер запечений в тісті “Філо” з фундуком, медом та журавлиним соусом)
120/30 100.00
Cицілійська чіка з соусом дор блю
(курячий рулет з в’яленими помідорами, сиром сулугуні та беконом)
120/50 120.00

Перші страви

Крем-суп «Зелена галявина»
(шпинат, cстручкова квасоля, зелений горошок, вершки)
250 65.00
Крем-суп «Лісова корзина»
(білі гриби та печериці, вершки, біле вино і карпатські трави)
250 80.00
Грибна юшка «Карпатська»
(білі гриби з локшиною)
250 40.00
Зупа « Голосистого півня»
(відвар з півня, морква, локшина, м’ясо півня)
300 35.00
Борщ «Гетьманський»
(з пампушкою та салом)
300/50/25 65.00
Бограч “Гуляш по-угорськи”
(гострий густий суп з овочами, квасолею та м’ясом)
300 120.00
Зупа з хріну
250 60.00

Страви з риби

Пструг надіваний овочами
(форель річкова без хребта, цибуля, морква та печений помідор)
за 100/50 105.00
Пструг з п’єца
(форель річкова без хребта, спеції, трави)
за 100 105.00
Короп з ронделя
(смажений з цибулею)
за 100/25/25 55.00
Макрель запечена з печерицями, сиром та білим вином
 
за 100 50.00

Страви з м’яса

Грудинка від газдині
(куряча грудинка з овочами гриль під медовим соусом)
100/55/50 85.00
Делікатеси з телятини
(медальйони з телятини у червоному вині з горіхами та медом)
200/50 230.00
 М’ясна коломийка
(вирізка зі свинини під мачанкою з білих грибів, картопля гриль, яйце пашот)
250/140/50 160.00
“Говерла”
(свинна шия тушкована з дольками бараболі)
350 100.00
Свинна корейка на грилі
(свинна полядвиця на ребрі, винний соус з лисичками та картопляне пюре з печерицями)
240/125 150.00
Шмат ошийка на решітці
за 100 65.00
Товариська дошка (на 4-5 осіб)
(рулька в пиві, ковбаски домашні, шашлик курячий, шашлик зі свинної шиї, люля кебаб, капуста тушкована, картопля варена, соус хрін, аджика, гірчиця)
3200 750.00
Ребра з брадрури
(запечені у винному соусі)
за 100 80.00

Гарніри

Мандибурка смажена по-домашньому
(смажена картопля плястерками на пательні з цибулею)
250 30.00
Мандибурка по-селянськи
(смажена четвертинками у фритюрі з часниковою поливкою)
200 30.00
Мандибурка товчена
200 30.00
Мандибурказі шкіркою запечена з копченим салом
250 30.00
Мандибурка фрі
150 35.00
Пряний риж
(рис з вершками та ароматним зіллям)
200 30.00
Рис з овочами
(перець болгарський, морква, квасоля стручкова)
200 40.00
Овочі гриль
(баклажан, кабачок, печериця, помідор, перець болгарський)
250 70.00

Пляцки та десерти

Налисники з сиром та згущеним молоком
150/30 40.00
Налисники з вишнею, запечені у сметані
200 45.00
Сирник з ягідним соусом
150/30 50.00
Пиріг яблучний з фруктовим соусом
100/30 40.00
Вишиванка яблучна з ванільним соусом
160/50//30 60.00
Морозиво пломбір
100 25.00
Льоди вершкові з горіхами та шоколадом
100/10/10 50.00
Льоди вершкові з домашнім джемом
100/25 45.00
А-ля тірамісу
300 85.00
Поливка до морозива
(шоколадна, карамельна, фруктова)
25г 7.00