A la cart

Холодні закуски або перекус

Асорті морепродуктів
лосось с.с., масляна х.к., оселедець п.п., морський к-ль, оселедцеве масло , лимон , зеленина, грінки
1/300/30/10/4шт 412.00
Карпаччо з лосося
з пармезаном та соусом песто
1/75/10/15/10/4 166.00
А ля оселедець
скумбрія с.с., оселедцеве масло ,маринована цибуля ,тости, лимон
1/100/50/30/4 97.00
Філе оселедця «+»
філе оселедця , печена бульба , соус «м’який хрін», маринована цибуля
1/100/100/30/4 87.00
Філе оселедця з цибулею
1/100/40/10 72.00
М’ясне асорті класичне
(печене м’ясне власного приготування:буженина, ковбаса домашня, шпондер Гуцульський,паштет,ковбаса московька та бурячки з хроном)
380/30 305.00
Закуска Гуцула
(сало копчене, сало з паприкою, сало біле, малосольні огірки, часник)
150/20 84.00
Асорті сирне класичне
(сир мисливський, горіховий, королівський, сулугуні, бринза, соус медовий)
250/40 175.00
Асорті сирне бенкетне
(сир королівський, горіховий, брі, дор блю, сир песто та ягідний соус)
250/40/5 216.00
Огородина домашня
(помідори, огірки, перець болгарський, зелена цибуля, зеленина)
330 108.00
Соління з нашого льоху
(квашені огірки, помідори, часник, та крижавки, зеленина)
300 116.00
Міні маринади від газдині
(мариновані : корнішони, помідори чері, початки кукурудзи, цибулька, голубці з морквою по-корейськи, зеленина)
300 128.00
Гриби білі мариновані
250/40 310.00
Маслини або оливки
150 108.00
Хліб білий/чорний
40 4.00

Салати

«Яриновий»
(помідор, огірок, капуста, цибуля зелена, насіння соняшника, олія домашня )
200 60.00
«Селяни» а-ля Грецький
(помідор, огірок, перець болгарський, кримська цибуля, сир “Фета”, соус)
250 85.00
«Шопський»
(помідор, огірок, перець болгарський, цибуля зелена, сир бринза, оливкова олія)
250 98.00
«Салат з тунцем»
(консевований тунець, помідор, огірок, перепелині яйця,листовий салат, маслини, заправка оливково-лимонна)
270 160.00
«Авокадо від файної газдині»
(авокадо, мікс салатів, помідор Чері, сир сулугуні в кукурудзяній планіровці, сир Пармезан, оливкова олія, лимонний фреш)
240 150.00
«Цезар з лососем»
(салат Айсберг, лосось слабосолений, сир Пармезан, помідор Чері, перепелине яйце, соус “Цезар”)
210 179.00
«Цезар з куркою»
(листя Айсберг, куряче філе, бекон, сир “Пармезан”,  помідор Чері, перепелине яйце, соус “Цезар”)
200 132.00
«Салат від Мольфара»
(салат Айсберг, вирізка з телятини, рукола, болгарський перець, огірок, помідор Чері, цибуля синя, слойка з сезамом, соус медово-гірчичний)
250 173.00
«Крик тещі»
(язик, яйця, перець болгарський, сир твердий, печериці мариновані, огірок квашений, майонез)
225 138.00
«Карпатський»
(печериці тушковані, телятина відварна, кукурудза, яйце, майонез)
210 92.00
«Салат з телятини на тепло»
(салатний мікс , тепла телятина, сир Пармезан, огірок, лисички марновані, прованські трави, крутони, білий соус)
180 135.00
«Теплий салат з курячим філе»
(смажене куряче філе з беконом, салат листовий, помідор, кунжут та оливково-медово-лимонно-гірчична заправка)
280 140.00
Теплий гриль салат
(шашлик з шиї,печериці та перець на грилі, помідор та листовий салат, салатна цибуля, дресінг провансаль лимонно-часниковий)
315 141.00
   

Українські спеціалітети

Гостинність Гуцула
(гаряча домашня ковбаса,картопляні скибки та гірчиця)
100/150/25 95.00
Гуцульський банош з бринзою
(кукурудзяна каша зварена на домашній сметані)
250/30 75.00
Деруни з грибною мачанкою
200/30 59.00
Тертюх начинений
(пляцок з тертої бараболі начинений:шинкою помідором кукурудзою цибулею зеленою і сиром)
400 118.00
Гуцульський кремзлик
(пляцок з тертої бульби з телятиною, солодким перцем, тушкованими печерицями з цибулею)
350 113.00
Тільки в Гуцулів
(домашні вареники в мачанці з білих грибів та вершків)
150/200/10 100.00
Вареники з картоплею та шкварками
250/30 67.00
Вареники з капустою та шкварками
250/30 63.00
Вареники з сиром та шкварками
250/30 72.00

Гарячі закуски

Налисники зі шпинатом
(шпинат тушкований у вершках з сиром “Фета”)
200 74.00
Панська торба
(сир брі запечений в тісті “Філо” з фундуком, медом та журавлиним соусом)
120 100.00
Сир Сулугуні у хрусткій паніровці
150/20 95.00
Язик тушкований в сметані
150 165.00
Кровянка смажена зі шкварками
200/30 70.00

Перші страви

Крем-суп «Зелена галявина»
(шпинат, cстручкова квасоля, зелений горошок, вершки)
250 85.00
Крем-суп «Лісова кошик»
(білі гриби та печериці, вершки, біле вино і карпатські трави)
250 108.00
Грибна юшка «Карпатська»
(білі гриби з локшиною)
250 72.00
Зупа « Голосистого півня»
(відвар з півня, морква, локшина, м’ясо півня)
300 47.00
Борщ «Гуцульский»
(з пампушкою та салом)
300/50/25 85.00
Бограч закарпатський
(мясна зупа-гуляш зі свининою, телятиною та овочами)
300 95.00
Уха (юшка) королівська
(рибна юшка варена на трьох розсолах з куркою, червоною та білою рибою )
300 95.00
Сирна крем-зупа з крутонами
250 85.00
Зупа з хріну
250 68.00

Страви з риби

Форель річкова запечена з овочами
(форель річкова без хребта, цибуля, морква та печений помідор)
за 100 119.00
Форель річкова запечена
в сметанному соусі з часником
за 100 119.00
Форельрічкова запечена з травами
(форель річкова без хребта, спеції, трави)
за 100 119.00
Короп від пана Грицька
(стейки коропа в кукурудзяному борошні з соусом тар-тар)
за 100 66.00
Короп з ронделя
(смажений з цибулею)
за 100 66.00
Філе лосося запечене
(на подушці з  бульби, з вершковим маслом та часником)
90/80 178.00
Лосось запечений
(на подушці з зеленої квасолі з помідорами та соусом песто)
90/80 187.00
Стейк лосося “Метелик”
(філе лосося без хребта)
110/20/7 185.00

Страви з м’яса

Телятина тушкована
(з цибулею в домашній сметані)
250 168.00
Медальйони з телятини
(медальйони з телятини у червоному вині з горіхами та медом)
170/50 280.00
Вирізка зі свинини
(вирізка зі свинини під мачанкою з білих грибів, картопля гриль, яйце пашот)
250/140/50 208.00
“Говерла”
(свинна шия тушкована з дольками бараболі)
350 132.00
Смаженина по-домашньому
(тушкована свинина на подушці з картопляного пюре)
250/150 149.00
Ребра тушковані
(в медово-пивному соусі)
150/50 135.00
Куряча грудинка
(з овочами гриль під медовим соусом)
100/55/50 132.00
Куряче філе запечене
(зі шпинатом та вершковим сиром)
250 184.00

Страви BBQ / м`ясо, птиця , риба

Теляча філейка
за 100 145.00
Вирізка зі свинини
за 100 98.00
Свинний ошийок
за 100 78.00
Індича грудинка
за 100 81.00
Куряча грудинка
за 100 60.00
Ковбаски з індика
200/125 156.00
Ковбаски гриль
200/125 156.00
Сир сулугуні запечений в тісті
200 106.00
Форель річкова на грилі
за 100 119.00
Половинка коропа на грилі
за 100 66.00
Шмат лосося на грилі
за 100 189.00

Гарніри

Мандибурка смажена по-домашньому
(смажена картопля плястерками на пательні з цибулею)
250 45.00
Мандибурка по-селянськи
(смажена четвертинками у фритюрі з часниковою поливкою)
200 45.00
Мандибурка товчена
200 45.00
Мандибурказі шкіркою запечена з копченим
салом
250 45.00
Мандибурка фрі
150 45.00
Пряний риж
(рис з вершками та ароматним зіллям)
200 35.00
Рис з овочами
(перець болгарський, морква, квасоля стручкова)
200 45.00
Овочі гриль
(баклажан, кабачок, печериця, помідор, перець болгарський)
100 40.00

Пляцки та десерти

Завиванець яблучний з карамеллю та морозивом
150/30 68.00
Налисники з вишнею, запечені у сметані
200 68.00
Сирник з ягідним соусом
150/30 75.00
Яблуко запечене з медом та родзинками
150/30/20 50.00
Льоди вершкові з горіхами та шоколадом
100/10/10 59.00
Льоди вершкові з домашнім джемом
100/25 56.00
Асорті льодів з крихтами печива, шоколадом та домашнім варенням
150/50 77.00
Поливка до морозива
(шоколадна, карамельна, фруктова)
25г 7.00