A la cart

Холодні закуски або перекус

Огородина домашня
(помідори свіжі, перець болгарський, огірки свіжі, зелена цибуля та зелень)
300 60.00
Соління з нашого Льоху
(огірки, помідори, крижавка та часник)
250/30 50.00
Сири українські з ягідним соусом
(королівський, сулгуні, горіховий, мармуровий)
200/30 150.00
Вівчарські сири
(бутс з паприкою, бринза, сулугуні, сир домашній з часником)
200/50 130.00
Оселедець з хроном
(філе оселедця з вареною картоплею, цибулею та соусом хрін)
200/60 66.00
М’ясна Забава аж до рання печена
(буженина, ковбаса домашня, шпондер Гуцульський, паштет, бурячки з хроном)
300/30 170.00
Закуска Гуцула
(сало копчене, сало з паприкою, сало біле, малосольні огірки, часник)
150/70 75.00
Мазанка холостяка
(сало мелене з часником)
100 45.00
Хліб білий/чорний
40 3.00
Лаваш
40 7.00

Салати

«Яриновий»
(помідор, огірок, капуста, цибуля зелена, насіння соняшника, олія домашня )
200 45.00
«Селяни» а-ля Грецький
(помідор, огірок, перець болгарський, кримська цибуля, сир “Фета”, соус)
230 60.00
«Каприз гуцулки»
(листя салату, помідор, сир «Моцарелла», соус)
240 115.00
«Шопський»
(помідор,огірок,цибуля зелена, сир бринза, олія)
240 55.00
«Гуцулочка»
(помідор, огірок, сир домашній, цибуля зелена, сметана)
210 45.00
«Авокадо від файної газдині»
(авокадо, мікс салатів, помідор, сир “Пармезан”, оливкова олія, лимонний фреш)
210 120.00
Салат з лососем «по-гуцульськи»
(лосось с/с, листя салату, помідори, маслини, сир “Пармезан”, соус “Базилік”)
250 170.00
«Заморська мішанина»
(лосось, кальмар, соус вершковий, мікс салатів, помідор)
200 150.00
«Цезар з куркою»
(листя салату, курка, бекон, сир “Пармезан”, соус “Цезар”)
180 80.00
«М’ясний»
(язик відварний, шинка копчена, сир твердий, печериці, соєвий соус, майонез)
150 60.00
«Крик тещі»
(язик, яйця, перець болгарський, сир твердий, печериці мариновані, корнішони, майонез)
225 75.00
«Карпатський»
(печериці тушковані, телятина відварна, кукурудза, яйце, майонез)
210 60.00
«Салат з телятини»
(мікс салатів , тепла телятина, лисички, прованські трави, соус)
180 90.00
«Італійська цьонька»
(пармська шинка, мікс салатів, груша, грецький горіх, «Чері», оливкова олія)
160 80.00

Українські спеціалітети

Гуцульський банош з бринзою
(кукурудзяна каша зварена на домашній сметані)
250/30 45.00
Налисники зі шпинатом
(шпинат тушкований у вершках з сиром “Фета”)
200 60.00
Галушки “Галицькі” зі шкварками
250/30 40.00
Галушки “Галицькі” з бринзою, заправлені куреним салом
250/50/30 45.00
Вареники з картоплею та шкварками
250/30 40.00
Вареники з сиром та шкварками
250/30 45.00
Вареники з ягодами
250/30 55.00
Деруни з грибами
200/30 45.00
Український тертюх
(пляцок з тертої бараболі, начинений шинкою, помідором, кукурудзою та сиром)
400 75.00
Гуцульський вареник
(пиріг з тертої бараболі, фарширований телятиною та печерицями)
350 75.00
Кров’янка смажена зі шкварками
200/30 50.00
Гостинність гуцула – півметра свинної ковбаси
за100/25 55.00

Перші страви

Крем-суп «Зелена галявина»
(шпинат, спаржева квасоля, зелений горошок, вершки)
250 65.00
Крем-суп «Лісова корзина»
(білі гриби та печериці, вершки і карпатські трави)
250 80.00
Грибна юшка «Карпатська»
(білі гриби з локшиною)
250 40.00
Зупа « Голосистого півня»
(відвар з півня, морква, локшина, м’ясо півня)
300 35.00
Борщ «Гетьманський»
(з пампушкою та салом)
300/50 60.00
Бограч “Гуляш по-угорськи”
(гострий густий суп з овочами, квасолею та м’ясом)
300 85.00

Страви з риби

Пструг з овочами
(форель річкова без хребта, цибуля, морква та печений помідор)
за 100/50 85.00
Пструг на пару
(форель річкова без хребта, спеції, трави)
за 100/25 85.00
Короп по- домашньому
(короп смажений з цибулею)
за 100/25/25 55.00
Короп по-гуцульськи
(короп запечений у вершково-хрінному соусі)
300/50 150.00

Страви з м’яса

Куряча грудинка під винно-медовим соусом з овочами гриль
150/100 85.00
М’ясо від газдині
(свинна відбивна з печерицями, помідорами та сиром)
200 90.00
Свинна смаженина по-домашньому з товченою бараболею
250/150 125.00
“Говерла”
(свинна шия тушкована з дольками бараболі)
380 85.00
Свинна корейка на грилі
(свинна полядвиця на ребрі, винний соус з лисичками та картопляне пюре з печерицями)
240/125 150.00

Гарніри

Бараболя смажена по-домашньому
(смажена плястерками на пательні з цибулею)
250 25.00
Бараболя по-селянськи
(смажена четвертинками у фритюрі з часниковою поливкою)
200 25.00
Бараболя відварна з кропом
200 25.00
Картопля фрі
150 35.00
Бараболя товчена
200 25.00
Гречка з білими грибами
200 45.00
Рис з овочами
(перець болгарський, морква, квасоля стручкова)
200 40.00
Овочі гриль
(баклажан, кабачок, печериця, помідор, перець болгарський)
250 69.00
Кус – Кус зі шпинатом
230 50.00

Пляцки та десерти

Налисники з сиром та згущеним молоком
150/30 40.00
Налисники з вишнею, запечені у сметані
200 45.00
Сирник з ягідним соусом
150/30 50.00
Пиріг яблучний з фруктовим соусом
100/30 40.00
Морозиво пломбір
100 25.00
Поливка до морозива
(шоколадна, карамельна, фруктова)
25г 7.00